לך לחנות ותביא את פפר, עלי דפנה, בוליון בקר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: צוואר צבי מטוגן ביין, צלי בשר צבי מטוגן בחלב, ו צלי בשר צבי מטוגן בחלב.
הוראות
1
ממיסים את טיפות הבייקון בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה. לצרוב את הצבי בשתי קבוצות עד להשחמה יפה ולהסיר. מערבבים את שיטאקה, בצל ושום; מבשלים עד מתרכך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקון
בשר צבי
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
יוצקים את הקוניאק, היין וקוביית הבוליון, מבשלים במשך 30 שניות כדי להסיר את טעם האלכוהול ולהמיס את הבוליון.
מרכיבים שתצטרך
מרק דגים
אלכוהול
קוניאק
יין
3
מערבבים את הצבי, פלפל, טימין, רוזמרין, ועלי דפנה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים בעדינות עד הצבי הוא רך, כשעתיים או יותר; הוספת מים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
רוזמרין
בשר צבי
פלפל
טימין
מים
4
אם משתמשים בגזר גמדי, מוסיפים אותם בחצי השעה האחרונה של הבישול. כאשר בשר הצבי הוא רך, ייתכן שתרצה לעבות את הרוטב על ידי המסת קורנפלור ב 2 כפות מים ערבוב אותו לתוך הרוטב.