קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

בשר צבי מטוגן ברוזמרין ושיטאקה

בשר צבי מטוגן ברוזמרין ושיטאקה
לך לחנות ותביא את פפר, עלי דפנה, בוליון בקר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: צוואר צבי מטוגן ביין, צלי בשר צבי מטוגן בחלב, ו צלי בשר צבי מטוגן בחלב.

הוראות

1
ממיסים את טיפות הבייקון בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה. לצרוב את הצבי בשתי קבוצות עד להשחמה יפה ולהסיר. מערבבים את שיטאקה, בצל ושום; מבשלים עד מתרכך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
בשר צביבשר צבי
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
יוצקים את הקוניאק, היין וקוביית הבוליון, מבשלים במשך 30 שניות כדי להסיר את טעם האלכוהול ולהמיס את הבוליון.
מרכיבים שתצטרך
מרק דגיםמרק דגים
אלכוהולאלכוהול
קוניאקקוניאק
ייןיין
3
מערבבים את הצבי, פלפל, טימין, רוזמרין, ועלי דפנה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים בעדינות עד הצבי הוא רך, כשעתיים או יותר; הוספת מים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
רוזמריןרוזמרין
בשר צביבשר צבי
פלפלפלפל
טימיןטימין
מיםמים
4
אם משתמשים בגזר גמדי, מוסיפים אותם בחצי השעה האחרונה של הבישול. כאשר בשר הצבי הוא רך, ייתכן שתרצה לעבות את הרוטב על ידי המסת קורנפלור ב 2 כפות מים ערבוב אותו לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
גזר גמדיגזר גמדי
עמילן תירסעמילן תירס
בשר צביבשר צבי
רוטברוטב
מיםמים