בשר צבי עם סלק מוקפץ.
בשר צבי עם סלק מוקפץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. לך לחנות, תאסוף מרגרינה, בשר צבי, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: סלק מוקפץ ירוק, סלק מוקפץ ירוק, ו בקלה עם גרמולטה, צלפים וירקות סלק מוקפצים.
הוראות
שימו בשר צבי בשקית ניילון קטנה וכבדה.
לשלב יין הבא 6 מרכיבים; לשפוך על בשר צבי. שקית חותם, ולנער עד הבשר מצופה היטב. להשרות במקרר 2 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
לקצץ גבעולים ושורשים של סלק; להשליך גבעולים ושורשים, וירוקים מילואים. לקלף סלק; לחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. לבשל סלק במים רותחים כדי לכסות 8 עד 10 דקות או עד פריך במכרז; לנקז.
להסיר ולהשליך נובע ירקות סלק. לשטוף ירקות ביסודיות, ולטפוח יבש עם מגבות נייר. לגרוס ירקות, ולהניח בצד.
מעיל חתיכה גדולה של רדיד אלומיניום כבד חובה עם ספריי בישול.
מניחים סלק על קצה אחד של נייר; סלק העליון עם מרגרינה, ומפזרים באופן שווה עם תיבול לימון-פלפל. מקפלים סוף לסכל על סלק; להביא קצוות יחד. מקפלים קצוות כדי לאטום; קפלים וקצוות crimp של נייר כדי להפוך חותם אטום.
לנקז בשר צבי, הזמנת מרינדה. חוט צבי על שיפודים 2 (10 אינץ'). מתלה גריל עם ספריי בישול; מניחים על הגריל מעל גחלים בינוניות חמות (350 עד 400).
מניחים מנות סלק על המדף; גריל, חשוף, 10 דקות או עד מנות נפוחות סלק הם במכרז.
מקום kabobs על rack; גריל, מכוסה, 4 עד 5 דקות בכל צד או במידה הרצויה של doneness, צולה לעתים קרובות עם מרינדה שמורות.
הסר סלק וקאב מגריל; להפריש, ולשמור על חם.
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
להוסיף סלק ירוק; לטגן 6 דקות או עד הירוקים הם נבולים. מערבבים במיץ לימון.
מניחים ירקות באופן שווה על צלחות הגשה; מעל כל אחד עם קבב בשר צבי.