בשר צבי עם רוטב ברי ותפוחי אדמה מוקרמים
בשר צבי עם רוטב ברי ותפוחי אדמה שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 72 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 823 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 2 דקות. גשו לסופר וקנו אוכמניות, רוזמרין, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. נסו בשר צבי עם רוטב אקוויט-גבינה, בשר צבי עם פלפל ירוק מדיירה רוטב פלפל ירוק, ו בשר צבי ברוטב ססקטון ברי (מתכונים דומים).
הוראות
לתפוחי האדמה: לקלף את תפוחי האדמה לחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים קרים, מלוחים. מביאים את המים לרתיחה על חום גבוה. כאשר המים רותחים, להנמיך את החום בינוני ומבשלים את תפוחי האדמה עד שהם מזלג מכרז, 15 עד 20 דקות.
עבור הצבי: העונה שני הצדדים של בשר צבי עם מלח ופלפל.
מחממים מחבת סאוט גדולה מעל חום גבוה ומוסיפים את השמן. כאשר השמן חם, אבל לא מעשן, להוסיף את הפילה. להפחית את החום בינוני לצרוב את tenderloins מכל הצדדים, 3 עד 4 דקות לכל צד.
הסר את החלציים מן המחבת ולתת לנוח עד מוכן לשרת.
מסננים את תפוחי האדמה היטב ולהעביר לקערה. מועכים את תפוחי האדמה עד שאין גושים. מערבבים בחמאה, אגוז מוסקט, שמנת, מלח ופלפל לבן. מערבבים עד שמנת, הוספת שמנת יותר במידת הצורך. אתה רוצה תפוחי אדמה חלקים, שמנת. טעם ועונה עם יותר מלח ופלפל לבן, במידת הצורך.
עבור הרוטב: בסיר קטן, לשלב את כל החומרים, למעט אוכמניות וחמאה. מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מנמיכים את החום, מוסיפים את האוכמניות, ומבשלים עד מופחת קצת מעובה, 8 עד 10 דקות.
הסר מהחום, מסננים את הרוטב בחזרה לסיר, מתבלים במלח ופלפל, ולאחר מכן מקציפים בחמאה. החזק חם עד ההגשה.
לצלחת: תפוחי אדמה כפית למרכז הצלחת. חותכים את בשר הצבי מותניים לפרוסות עבות 1/2 אינץ ' על הטיה.
להניח פרוסות על תפוחי אדמה. למעלה עם רוטב.