בשר צבי צלוי במחבת עם תפוחי אדמה אפויים מוקרמים וסלריאק
בשר צבי צלוי במחבת עם תפוחי אדמה אפויים מוקרמים וסלריאק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1321 קלוריות, 96 גרם חלבון ו 83 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לך שמן זית, מים, שום נורה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מחית שום קלוי, תפוחי אדמה, תפוחי אדמה, מרק סלרי קרמי, ו אחד פאן שמנת עוף ואורז (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות f וחמאה צלחת אפייה גדולה, רדודה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
חותכים את תפוחי האדמה ואת סלריאק לתוך דיסקים רק תחת 1 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
תפוח אדמה
3
מניחים את הפרוסות למחבת גדולה, מכסים במים קרים, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך 5 דקות, ולאחר מכן לנקז במסננת ולאפשר לירקות יבש קיטור במשך דקה בערך. שים בחזרה לתוך המחבת עם שמנת, שום קצוץ, מרווה, חצי פרמזן וקורטוב טוב של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ירק
פרמזן
שום
קרם
מים
מרווה
ציוד שתשתמש בו
מסננת
מחבת
4
מערבבים יחד, ואז להטות לתוך צלחת אפייה החמאה ולהתפזר באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
יוצקים כל תערובת שנותרה במחבת מעל.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מפזרים על שאר הפרמזן, מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום ומבשלים בתנור שחומם מראש במשך 35 עד 40 דקות עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
7
סירוק גרגרי ערער ורוזמרין, להוסיף קמצוץ של מלח ופלפל, ואז מפזרים על לוח. לשפשף את הצבי בכל רחבי עם שמן זית לפני לגלגל אותו על פני הלוח ולחץ אותו לתוך הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
מלח ופלפל
שמן זית
רוזמרין
בשר צבי
לשפשף תיבול יבש
8
מחממים מחבת חסינת פתח מעל חום גבוה ומוסיפים גוש שמן זית. לצרוב את הצבי במשך כמה דקות על כל הצדדים, ולאחר מכן להסיר את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בשר צבי
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מוסיפים את נורת השום המנופצת וכל שאריות חומרי הטעם מלוח החיתוך. לנער הכל ביחד, לשפוך פנימה התזה של מים כדי לקרר את הדברים ולמקם בתנור. קוק על פי הטעם שלך-על 8 דקות ייתן לך בשר צבי בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בשר צבי
שום
סוכר אדום גס
מים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
תנור
10
כאשר תפוחי האדמה מבושלים, מוציאים אותם מהתנור, מסירים את נייר הכסף ומפזרים על שאר הפרמזן. החזירו את המנה לתנור, חשופה ואופה עוד 10 עד 15 דקות עד מבעבע וזהב.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנור
רדיד אלומיניום
11
תוציא את הצבי מהתנור ותן לו לנוח על צלחת, מכוסה ברפיון בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
בשר צבי
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
12
לשפוך כל עודף שומן. סקווש את שיני השום במזלג ולהשליך את העורות.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמות
סקווש
13
מערבבים את השום עם עשבי תיבול במחבת ומניחים על החום.
מרכיבים שתצטרך
שום
עשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
14
יוצקים את היין האדום, מבשלים עד שהוא מופחת בחצי ולאחר מכן להוסיף את החמאה. מערבבים עם כף עץ, מגרד את כל הטוב דביק בשרי מלמטה. ברגע שהרוטב מגיע יחד, לקחת את המחבת את החום, לתקן את התיבול ומערבבים עוד ידית של חמאה. לגלף את הצבי לתוך הרצוי-עובי.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
יין אדום
בשר צבי
חמאה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת
15
יוצקים כל מיצי מנוחה מן הצלחת בחזרה לתוך המחבת, ואז לשפוך את הרוטב שלך דרך מסננת על הבשר ומגישים עם תפוחי אדמה וסלריאק אופים.