קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות83
מגזין

בשר צבי צלוי במחבת עם תפוחי אדמה אפויים מוקרמים וסלריאק

בשר צבי צלוי במחבת עם תפוחי אדמה אפויים מוקרמים וסלריאק
בשר צבי צלוי במחבת עם תפוחי אדמה אפויים מוקרמים וסלריאק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1321 קלוריות, 96 גרם חלבון ו 83 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לך שמן זית, מים, שום נורה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מחית שום קלוי, תפוחי אדמה, תפוחי אדמה, מרק סלרי קרמי, ו אחד פאן שמנת עוף ואורז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות f וחמאה צלחת אפייה גדולה, רדודה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
חותכים את תפוחי האדמה ואת סלריאק לתוך דיסקים רק תחת 1 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
תפוח אדמהתפוח אדמה
3
מניחים את הפרוסות למחבת גדולה, מכסים במים קרים, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך 5 דקות, ולאחר מכן לנקז במסננת ולאפשר לירקות יבש קיטור במשך דקה בערך. שים בחזרה לתוך המחבת עם שמנת, שום קצוץ, מרווה, חצי פרמזן וקורטוב טוב של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ירקירק
פרמזןפרמזן
שוםשום
קרםקרם
מיםמים
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
מחבתמחבת
4
מערבבים יחד, ואז להטות לתוך צלחת אפייה החמאה ולהתפזר באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
יוצקים כל תערובת שנותרה במחבת מעל.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מפזרים על שאר הפרמזן, מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום ומבשלים בתנור שחומם מראש במשך 35 עד 40 דקות עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
7
סירוק גרגרי ערער ורוזמרין, להוסיף קמצוץ של מלח ופלפל, ואז מפזרים על לוח. לשפשף את הצבי בכל רחבי עם שמן זית לפני לגלגל אותו על פני הלוח ולחץ אותו לתוך הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
רוזמריןרוזמרין
בשר צביבשר צבי
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
8
מחממים מחבת חסינת פתח מעל חום גבוה ומוסיפים גוש שמן זית. לצרוב את הצבי במשך כמה דקות על כל הצדדים, ולאחר מכן להסיר את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בשר צביבשר צבי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים את נורת השום המנופצת וכל שאריות חומרי הטעם מלוח החיתוך. לנער הכל ביחד, לשפוך פנימה התזה של מים כדי לקרר את הדברים ולמקם בתנור. קוק על פי הטעם שלך-על 8 דקות ייתן לך בשר צבי בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בשר צביבשר צבי
שוםשום
סוכר אדום גססוכר אדום גס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
תנורתנור
10
כאשר תפוחי האדמה מבושלים, מוציאים אותם מהתנור, מסירים את נייר הכסף ומפזרים על שאר הפרמזן. החזירו את המנה לתנור, חשופה ואופה עוד 10 עד 15 דקות עד מבעבע וזהב.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
11
תוציא את הצבי מהתנור ותן לו לנוח על צלחת, מכוסה ברפיון בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
בשר צביבשר צבי
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
12
לשפוך כל עודף שומן. סקווש את שיני השום במזלג ולהשליך את העורות.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
סקוושסקווש
13
מערבבים את השום עם עשבי תיבול במחבת ומניחים על החום.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
עשבי תיבולעשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
יוצקים את היין האדום, מבשלים עד שהוא מופחת בחצי ולאחר מכן להוסיף את החמאה. מערבבים עם כף עץ, מגרד את כל הטוב דביק בשרי מלמטה. ברגע שהרוטב מגיע יחד, לקחת את המחבת את החום, לתקן את התיבול ומערבבים עוד ידית של חמאה. לגלף את הצבי לתוך הרצוי-עובי.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
יין אדוםיין אדום
בשר צביבשר צבי
חמאהחמאה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
15
יוצקים כל מיצי מנוחה מן הצלחת בחזרה לתוך המחבת, ואז לשפוך את הרוטב שלך דרך מסננת על הבשר ומגישים עם תפוחי אדמה וסלריאק אופים.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
תפוח אדמהתפוח אדמה
רוטברוטב
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מסננתמסננת
מחבתמחבת