קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות16
מגזין

בשר צלוי עומד עם פורצ'יני ורוטב בייקון

בשר צלוי עומד עם פורצ'יני ורוטב בייקון
זה מושלם עבור יום ולנטין. לך לחנות ותביא פלפל טחון גס, צלוי צלעות בקר, רוטב שמנת חזרת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: בשר צלוי, מילוי תרד-פורצ'יני, רוטב ויסקי אירי, ושמנת חזרת, צלוי צלעות עמיד בפני תקלות עם רוטב פאן, ו בשר צלוי עומד ברוטב קוניאק.

הוראות

1
עם ריצת מעבד, טיפת שום דרך צינור הזנה וקוצצים דק. לגרד את הקערה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
מוסיפים קורנית, שמן, מלח ופלפל; תערובת כדי להדביק. צלי יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
צלי מקום, צד עצם למטה, במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
חותכים כמה חריצים רדודים בשומן. לחץ על הדבק שום לתוך חריצים. לשפשף את הדבק שום הנותרים על כל צלי. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים בניילון נצמד ומקררים. לחשוף ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 2 שעות לפני צלייה.)
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מתלה מיקום בשליש התחתון של תנור מחממים ל 232°. רוסטביף 20 דקות. צמצם את טמפרטורת התנור ל-350 ° F. צלי עד שמדחום מוכנס לתוך בשר בקר ממרכז האוגרים העליונים125 ל-130°F עבור מדיום-רייר, כ-1 שעה 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי תרד שלמיםעלי תרד שלמים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
העברה לצלחת; מחבת צלייה ריזרב עם מיצים עבור פורצ ' יני ורוטב בייקון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
7
תן לצלי לעמוד לפחות 20 דקות ועד 1 שעה.
8
מגישים צלי עם רוטב, שמנת חזרת, ופופאובר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1
קנה את הבשר הטוב ביותר שאתה יכול להרשות לעצמך - לפחות בחירה USDA, רצוי Usda ראש-ולתת לו להשרות עד 36 שעות בממרח עשבי שום. ניתן להזמין עבורך צלי באיכות גבוהה על ידי כל מחלקת בשר בסופרמרקט.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'