קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות33
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

בשר צלוי של כבש עם אורז בר-ריזוטו מלית

בשר צלוי של כבש עם אורז בר-ריזוטו מלית
בשר צלוי של כבש עם אורז בר-ריזוטו מלית נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 273 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם arborio, פלפל, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אווז צלוי עם אורז בר-ערמון מלית, בשר צלוי עם פטריות ברוקולי מלית, ו צלי עם מילוי שזיף-תפוח.

הוראות

1
מביאים מים לרתיחה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים אורז בר 1/2 כפית מלח; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 50 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
לנקז ולהניח בצד.
4
מחממים 2 כפיות שמן במחבת nonstick קטנה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים פטריות; לטגן 5 דקות או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6
הסר מהחום; מערבבים ב 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
שלב 1 כפית מלח, herbes de Provence, ו 3/4 כפית פלפל. קל מעיל את הצלי עם ספריי בישול; לשפשף תערובת עשבי תיבול על צלי.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
8
מקום צלי, צד העצם למעלה, על מחבת מטאטא מצופה ספריי בישול; להכניס מדחום בשר לתוך החלק העבה ביותר של צלי, לוודא שזה לא נוגע העצם. מכסים את העצמות בנייר אלומיניום, ומניחים כדור רדיד במרכז הצלי.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
9
מניחים בתנור 500; מיד להפחית את טמפרטורת התנור ל 400, ואופים 45 דקות או עד רשם מדחום 135 (בינוני נדיר).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מניחים צלי על מגש גדול; מכסים בנייר אלומיניום, ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
מניחים מרק בסיר בינוני; מביאים לרתיחה (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
12
מחממים את השמן הנותר בסיר גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
13
מוסיפים בצל וסלרי; לטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
14
להוסיף אורז Arborio; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
אורז Arborrioאורז Arborrio
15
מוסיפים אורז בר ומרק חם 1/2 כוס; לבשל 1 דקה או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
16
מוסיפים את המרק החם הנותר, 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד עד שכל חלק של מרק נספג כמעט לפני הוספת הבא (כ 20 דקות בסך הכל). מערבבים במלח שנותר, פלפל שנותר, פטריות, אפונה ותימין. מבשלים עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
17
לחשוף צלי, ולהסיר כדור לסכל. ריזוטו כפית למרכז של צלי (אם כל הריזוטו אינו מתאים, לשרת ריזוטו הנותרים בקערה).
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®