בשר צלעות בקר קרבונייד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר צלעות בקר Carbonnade. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 731 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-10 דקות. אם יש לך עלי קורנית, פלפל, בירה ללא אלכוהול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: צלעות בקר קצרות, צלעות בקר קצרות, ו צלעות בקר ברביקיו קצרות.
הוראות
ב 12 אינץ ' מחבת, חום 1 כף שמן על חום גבוה. לבשל צלעות בשמן על 10 דקות, פונה לעתים קרובות, עד חום מכל הצדדים. להשליך טפטופים.
מניחים צלעות במחבת צלייה גדולה. מכסים ואופים 1 שעה; ניקוז.
בינתיים, באותו מחבת, חום שנותר 2 כפות שמן על חום בינוני גבוה. מבשלים בצל בשמן 10 עד 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד רך וחום. מערבבים בקמח, ציפוי היטב. מערבבים טימין, מרק, חומץ, סוכר חום, מלח ופלפל.
יוצקים תערובת בצל על צלעות בקר.
תוסיף בירה. מכסים ואופים על 1 שעה 30 דקות יותר או עד הצלעות מכרז.
מגישים צלעות עם מיצי פאן.