קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות2
ציון בריאות22
מגזין

בשר צרוב עם פטריות בר ובלסמי

בשר צרוב עם פטריות בר ובלסמי
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? בשר צרוב עם פטריות בר & בלסמי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 815 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 70 גרם שומן. 45 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם פילה בקר, מלאי בשר, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו פטריות בקר ופטריות בר, בקר עם פטריות בר, ו טנדרלוין בקר צרוב עם ארוגולה ופטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשפשף את הבשר עם 1 כף שמן, רוזמרין ושום, ואז להשאיר במקרר לפחות 1 שעה, או עד 24 שעות. ודא הבשר חוזר לטמפרטורת החדר לפני שאתה מבשל אותו.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מחממים מחבת ללא מקל, ללא שרוול או פח צלייה עד חם מאוד. לשפשף את רוב השום והרוזמרין מן הבשר, מתבלים בפלפל שחור ומלח מתפורר, ואז צורבים מכל הצדדים עד חום כהה כמעט מצופה על 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להעביר את המחבת לתנור, ואז לצלות את הבשר במשך 10 דקות עבור mediumrare. השאר לנוח טוב 15 דקות ולשמור כל מיצים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בעוד הבשר נח, לטגן את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
מחממים 1 כפות חמאה ואת השמן הנותר במחבת גדולה, ואז להטות את הפטריות עם שפע של תיבול. מטגנים עד זהוב ופשוט מתרכך, ואז עצה לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים את המניה למחבת הפטרייה, ואז מפחיתים בשני שלישים. עצה פטריות בלסמי, ולאחר מכן להוסיף את החמאה שנותרה ולתת לו להמיס. עצה בכל מיצי בשר, ואז העונה כדי לטעום ולשמור על חם. פרוסה עבה את הבשר והכפית על הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מגישים עם מחית ותרד.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה