בשר קלוי איטי ורוטב
בשר קלוי איטי ורוטב הוא חלב חינם רוטב. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 172 קלוריות. והוא יספק כ 7 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פפריקה, קמח, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. נסו בשר טחון מבושל איטי עם רוטב עיניים אדומות, טיפים איטיים לבישול בשר ורוטב, ו צלי בקר בווארי איטי עם רוטב (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים; להפריש.
מעיל תנור הולנדי עם ספריי בישול; להוסיף שמן.
מניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים בשר בקר ומבשלים 2 דקות בכל צד או עד להשחמה.
מפזרים בשר עם תערובת מרק; מוסיפים 1 כוס מים ויין למחבת. מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 2 שעות.
מניחים בשר על מגש, שומרים את הנוזל במחבת; מכסים את הבשר בנייר כסף.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
שלב קמח 2 כפות מים; להוסיף נוזל בישול. מבשלים 8 עד 10 דקות או עד עבה; להוסיף פטרוזיליה.