קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות45
מגזין

בשרים וירקות בגריל על אורזו זעפרן

בשרים וירקות בגריל על אורזו זעפרן
צריך מנה עיקרית ללא חלב? בשרים וירקות בגריל על אורזו זעפרן יכולים להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 744 קלוריות, 51 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 5 מנות.02 דולר למנה. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1897 אוהדים. גשו לסופר וקנו פטריות קרמיני, פטרוזיליה שטוחה, פטרוזיליה שטוחה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 96%. מתכונים דומים: בשרים וירקות בגריל על אורזו זעפרן, נטישה פזיזה: סנאפר צרוב במחבת עם ירקות זעפרן הדרים מעל אורזו ארוגולני, ו המרכיב הסודי( זעפרן): פילאף זעפרן ואורז כתום עם אורזו וצנוברים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בקערה בינונית שלבו את מרכיבי המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בקערה גדולה שלבו מחצית מהמרינדה עם חזה העוף, ירכי העוף והשרימפס. לזרוק לשלב. מכסים ומניחים למרינדה לפחות 1 שעה. אם המרינדה במשך יותר מ 1 שעה, הקפד לקרר.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
ירכיים עוףירכיים עוף
מרינדהמרינדה
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מניחים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה או מחממים גריל גז או פחם.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל
5
מברישים את התירס במרינדה שמורה שאינה בשימוש ועוטפים בנייר כסף. זורקים את הפטריות עם 1/4 כוס מהמרינדה השמורה שאינה בשימוש. צולים את חזה העוף והירכיים לטמפרטורה פנימית של 165 מעלות פרנהייט, בערך 7 דקות בצד. צולים את התירס בתוך נייר הכסף, כ -5 דקות בצד. צולים את הפלפלים כ -5 דקות בצד. צולים את השרימפס והפטריות, כ -2 דקות בצד.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
פטריותפטריות
מרינדהמרינדה
פלפליםפלפלים
שרימפסשרימפס
תירסתירס
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
מברישים את הפלפלים הצלויים באחרון המרינדה השמורה שאינה בשימוש. פורסים את הפלפלים והפטריות לפני ההגשה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
מרינדהמרינדה
פלפליםפלפלים
7
מסדרים בשרים וירקות על הגריל מעל אורזו הזעפרן על מגש גדול ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
זעפרןזעפרן
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
8
בסיר גדול הביאו את ציר העוף לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש לנמוכה ומביאים את הציר לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
9
מוסיפים את הזעפרן, מערבבים ומאפשרים לזעפרן לפרוח, כ -5 דקות. מחזירים את האש לבינונית ואת הציר לרתיחה, ואז מוסיפים את האורזו ומבשלים עד שהם רכים אך עדיין יציבים לנגיסה, תוך ערבוב מדי פעם, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
מלאימלאי
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
10
מסננים אורזו ומעבירים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מוסיפים את שמן הזית, מיץ הלימון, המלח, הפלפל והפטרוזיליה. לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפלפלפל
מלחמלח