קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ג'אווה מצופה סטייק ניו יורק עם זיגוג סטאוט

ג'אווה מצופה סטייק ניו יורק עם זיגוג סטאוט
ג'אווה מצופה סטייק ניו יורק עם זיגוג סטאוט דורש מסביב 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 310 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שום מגורען, חמאה, לטחון קפה צלוי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סטייק ניו יורק בגריל עם בירה ורוטב סטייק מולסה, עוגת פאדג'עם זיגוג מוצק, ו עוגת סטאוט שוקולד עם זיגוג גבינת שמנת.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מערבבים קפה, פלפל, 1/4 כוס סוכר חום, מלח, שום, פלפל קאיין ופפריקה בקערה קטנה. לחץ בחוזקה על סטייקים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאייןפלפל קאיין
סוכר חוםסוכר חום
פלפלפלפל
פפריקהפפריקה
קפהקפה
שוםשום
סטייק.סטייק.
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
תנו לסטייקים לנוח, מכוסים, במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
5
כדי לבשל, מחממים שמן במחבת גדולה עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים סטייקים וצורבים 2 עד 3 דקות בכל צד. אל תזלזל במחבת. השתמש ב-2pans במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
הסר סטייקים לתבנית אפייה ולסיים בישול בתנור עד doneness הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
8
הסר ללוח חיתוך או מגש ולתת לנוח 10 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
בינתיים, להביא סטאוט לרתיחה בסיר קטן ולהפחית על ידי כ 1/
מרכיבים שתצטרך
סטאוטסטאוט
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
הסר מהחום וקצף בחמאה ו 2 כפות סוכר חום. לאחר שהסטייקים ינוחו, יוצקים כל מיצים מלוח החיתוך לתוך הרוטב, ומגישים עם סטייקים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
סטייק.סטייק.
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מקציףמקציף

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.