קושימומחה
מוכן ב1 ש, 17 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ג'וי הדרומית אפרסק ועוגת פרלין

ג'וי הדרומית אפרסק ועוגת פרלין
אפרסק ועוגת פרליין דרושות פחות או יותר 1 שעה ו 17 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך שימורי אפרסק, סוכר מגורען, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. נסו עוגת פרלין פקאן דרום, עוגת פרלין פקאן דרומית, ו אפרסק פרלין Bombes עם סירופ אפרסק (מתכונים דומים).

הוראות

1
תהליך הראשון 3 מרכיבים במעבד מזון עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים 2 כוסות קמח עוגה. תהליך, הוספת קמח נוסף, 1 כף בכל פעם, לפי הצורך, עד הבצק יוצר כדור. לעצב בצק לדיסק 6 אינץ'; לעטוף בנייר שעווה, וצינה 50 דקות או עד המשרד אבל עדיין נזיל.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
3
מעיל מחבת טארט 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת 1 אינץ צדדים עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
4
הסר נייר שעווה מן הבצק, ולחץ לתוך התחתית 1/2 אינץ ' למעלה הצדדים של מחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד הזהב. מגניב במחבת על מתלה חוט 10 דקות; להסיר מחבת, מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר למגש הגשה.
7
מניחים חלמונים בקערה קטנה; להקציף היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
שלב 6 כפות סוכר מגורען, 1/4 כוס חמאה, ומיץ לימון בסיר קטן. לבשל, לטאטא כל הזמן, על אש בינונית נמוכה עד חמאה נמס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
הסר מהחום. בהדרגה לטאטא על רבע של תערובת חמה לתוך חלמונים; להוסיף שנותר תערובת חמה, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
מקום מעל חום בינוני-נמוך; לבשל, לטאטא כל הזמן, 2 עד 3 דקות או רק עד מעובה. לכסות לימון curd; מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
11
שלב פקאנים ו -3 מרכיבים הבאים במחבת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מקום מעל חום בינוני; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר נמס תערובת הוא מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
13
יוצקים שכבה אחת על נייר שעווה; מגניב לחלוטין. בזהירות להסיר נייר שעווה, לשבור לחתיכות קטנות.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
14
מורחים קרם לימון בשכבה דקה על החלק התחתון של הקרום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
15
מסננים פרוסות אפרסק היטב, מתייבשים עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
16
שימורים במקום בקערה בינונית. מיקרוגל ב 20 שניות גבוהות או רק עד חם; מחית משמר עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
17
מוסיפים פרוסות אפרסק, ערבוב לזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
18
מסדרים פרוסות אפרסק בתבנית מעגלית על לימון. מברשת בעדינות כל משמר שנותר בתחתית הקערה על פרוסות אפרסק. פרוסות אפרסק העליון עם תערובת פרלין, mounding מעט במרכז טארט.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
פרליניםפרלינים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
19
מקשטים, אם תרצה.
20
מגישים באופן מיידי. לאחסן במקרר.
21
טיפ: בחרו אפרסקים טריים בשלים ומוצקים. אם משתמשים באפרסקים קפואים, הקפד אפרסקים מופשרים לחלוטין מנוקז היטב. אפרסקים רכים, בשלים מאוד לייצר כמות לא רצויה של מיץ על טארט זה, אשר מפריע מרקם של קרם לימון. בזהירות להפעיל סכין חדה דק בין החלק התחתון של מחבת ומאפה כדי לשחרר את החלק התחתון של מחבת. ניתן להחליף ריבת אפרסק בשימורי אפרסק.
מרכיבים שתצטרך
שימורי אפרסקשימורי אפרסק
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Brundlmayer Steinmassl ריזלינג. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 39 דולר.
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
התחלה מגניבה עם ניחוחות של יער אורנים, ערער ואפרסק אדום מזנק מתוך הזכוכית. לבבי וחזק; מאוד תוסס עם גוף בינוני טוב, פריך ותמצית בשפע; מחוטב עם חומציות תוססת כי הוא בקרוב להשתלב לחלוטין. אחיזה יפה.