קושימומחה
מוכן ב1 ש, 17 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ג'וי הדרומית אפרסק ועוגת פרלין

ג'וי הדרומית אפרסק ועוגת פרלין
אפרסק ועוגת פרליין דרושות פחות או יותר 1 שעה ו 17 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך שימורי אפרסק, סוכר מגורען, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. נסו עוגת פרלין פקאן דרום, עוגת פרלין פקאן דרומית, ו אפרסק פרלין Bombes עם סירופ אפרסק (מתכונים דומים).

הוראות

1
תהליך הראשון 3 מרכיבים במעבד מזון עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים 2 כוסות קמח עוגה. תהליך, הוספת קמח נוסף, 1 כף בכל פעם, לפי הצורך, עד הבצק יוצר כדור. לעצב בצק לדיסק 6 אינץ'; לעטוף בנייר שעווה, וצינה 50 דקות או עד המשרד אבל עדיין נזיל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
3
מעיל מחבת טארט 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת 1 אינץ צדדים עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
4
הסר נייר שעווה מן הבצק, ולחץ לתוך התחתית 1/2 אינץ ' למעלה הצדדים של מחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד הזהב. מגניב במחבת על מתלה חוט 10 דקות; להסיר מחבת, מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר למגש הגשה.
7
מניחים חלמונים בקערה קטנה; להקציף היטב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
שלב 6 כפות סוכר מגורען, 1/4 כוס חמאה, ומיץ לימון בסיר קטן. לבשל, לטאטא כל הזמן, על אש בינונית נמוכה עד חמאה נמס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
הסר מהחום. בהדרגה לטאטא על רבע של תערובת חמה לתוך חלמונים; להוסיף שנותר תערובת חמה, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מקום מעל חום בינוני-נמוך; לבשל, לטאטא כל הזמן, 2 עד 3 דקות או רק עד מעובה. לכסות לימון curd; מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
שלב פקאנים ו -3 מרכיבים הבאים במחבת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מקום מעל חום בינוני; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר נמס תערובת הוא מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
13
יוצקים שכבה אחת על נייר שעווה; מגניב לחלוטין. בזהירות להסיר נייר שעווה, לשבור לחתיכות קטנות.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
14
מורחים קרם לימון בשכבה דקה על החלק התחתון של הקרום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
15
מסננים פרוסות אפרסק היטב, מתייבשים עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
16
שימורים במקום בקערה בינונית. מיקרוגל ב 20 שניות גבוהות או רק עד חם; מחית משמר עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
17
מוסיפים פרוסות אפרסק, ערבוב לזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
18
מסדרים פרוסות אפרסק בתבנית מעגלית על לימון. מברשת בעדינות כל משמר שנותר בתחתית הקערה על פרוסות אפרסק. פרוסות אפרסק העליון עם תערובת פרלין, mounding מעט במרכז טארט.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
פרליניםפרלינים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
19
מקשטים, אם תרצה.
20
מגישים באופן מיידי. לאחסן במקרר.
21
טיפ: בחרו אפרסקים טריים בשלים ומוצקים. אם משתמשים באפרסקים קפואים, הקפד אפרסקים מופשרים לחלוטין מנוקז היטב. אפרסקים רכים, בשלים מאוד לייצר כמות לא רצויה של מיץ על טארט זה, אשר מפריע מרקם של קרם לימון. בזהירות להפעיל סכין חדה דק בין החלק התחתון של מחבת ומאפה כדי לשחרר את החלק התחתון של מחבת. ניתן להחליף ריבת אפרסק בשימורי אפרסק.
מרכיבים שתצטרך
שימורי אפרסקשימורי אפרסק
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Brundlmayer Steinmassl ריזלינג. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 39 דולר.
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
התחלה מגניבה עם ניחוחות של יער אורנים, ערער ואפרסק אדום מזנק מתוך הזכוכית. לבבי וחזק; מאוד תוסס עם גוף בינוני טוב, פריך ותמצית בשפע; מחוטב עם חומציות תוססת כי הוא בקרוב להשתלב לחלוטין. אחיזה יפה.