קושימומחה
מוכן ב1 ש, 17 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ג'וי הדרומית אפרסק ועוגת פרלין

ג'וי הדרומית אפרסק ועוגת פרלין
אפרסק ועוגת פרליין דרושות פחות או יותר 1 שעה ו 17 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך שימורי אפרסק, סוכר מגורען, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. נסו עוגת פרלין פקאן דרום, עוגת פרלין פקאן דרומית, ו אפרסק פרלין Bombes עם סירופ אפרסק (מתכונים דומים).

הוראות

1
תהליך הראשון 3 מרכיבים במעבד מזון עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים 2 כוסות קמח עוגה. תהליך, הוספת קמח נוסף, 1 כף בכל פעם, לפי הצורך, עד הבצק יוצר כדור. לעצב בצק לדיסק 6 אינץ'; לעטוף בנייר שעווה, וצינה 50 דקות או עד המשרד אבל עדיין נזיל.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
3
מעיל מחבת טארט 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת 1 אינץ צדדים עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
4
הסר נייר שעווה מן הבצק, ולחץ לתוך התחתית 1/2 אינץ ' למעלה הצדדים של מחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד הזהב. מגניב במחבת על מתלה חוט 10 דקות; להסיר מחבת, מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר למגש הגשה.
7
מניחים חלמונים בקערה קטנה; להקציף היטב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
שלב 6 כפות סוכר מגורען, 1/4 כוס חמאה, ומיץ לימון בסיר קטן. לבשל, לטאטא כל הזמן, על אש בינונית נמוכה עד חמאה נמס.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
הסר מהחום. בהדרגה לטאטא על רבע של תערובת חמה לתוך חלמונים; להוסיף שנותר תערובת חמה, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
מקום מעל חום בינוני-נמוך; לבשל, לטאטא כל הזמן, 2 עד 3 דקות או רק עד מעובה. לכסות לימון curd; מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
11
שלב פקאנים ו -3 מרכיבים הבאים במחבת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מקום מעל חום בינוני; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר נמס תערובת הוא מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
13
יוצקים שכבה אחת על נייר שעווה; מגניב לחלוטין. בזהירות להסיר נייר שעווה, לשבור לחתיכות קטנות.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
14
מורחים קרם לימון בשכבה דקה על החלק התחתון של הקרום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
15
מסננים פרוסות אפרסק היטב, מתייבשים עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
16
שימורים במקום בקערה בינונית. מיקרוגל ב 20 שניות גבוהות או רק עד חם; מחית משמר עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
17
מוסיפים פרוסות אפרסק, ערבוב לזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
18
מסדרים פרוסות אפרסק בתבנית מעגלית על לימון. מברשת בעדינות כל משמר שנותר בתחתית הקערה על פרוסות אפרסק. פרוסות אפרסק העליון עם תערובת פרלין, mounding מעט במרכז טארט.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
משמרמשמר
פרליניםפרלינים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
19
מקשטים, אם תרצה.
20
מגישים באופן מיידי. לאחסן במקרר.
21
טיפ: בחרו אפרסקים טריים בשלים ומוצקים. אם משתמשים באפרסקים קפואים, הקפד אפרסקים מופשרים לחלוטין מנוקז היטב. אפרסקים רכים, בשלים מאוד לייצר כמות לא רצויה של מיץ על טארט זה, אשר מפריע מרקם של קרם לימון. בזהירות להפעיל סכין חדה דק בין החלק התחתון של מחבת ומאפה כדי לשחרר את החלק התחתון של מחבת. ניתן להחליף ריבת אפרסק בשימורי אפרסק.
מרכיבים שתצטרך
שימורי אפרסקשימורי אפרסק
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Brundlmayer Steinmassl ריזלינג. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 39 דולר.
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
התחלה מגניבה עם ניחוחות של יער אורנים, ערער ואפרסק אדום מזנק מתוך הזכוכית. לבבי וחזק; מאוד תוסס עם גוף בינוני טוב, פריך ותמצית בשפע; מחוטב עם חומציות תוססת כי הוא בקרוב להשתלב לחלוטין. אחיזה יפה.