ג'וי הדרומית אפרסק ועוגת פרלין
אפרסק ועוגת פרליין דרושות פחות או יותר 1 שעה ו 17 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך שימורי אפרסק, סוכר מגורען, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. נסו עוגת פרלין פקאן דרום, עוגת פרלין פקאן דרומית, ו אפרסק פרלין Bombes עם סירופ אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
תהליך הראשון 3 מרכיבים במעבד מזון עד חלקה.
מוסיפים 2 כוסות קמח עוגה. תהליך, הוספת קמח נוסף, 1 כף בכל פעם, לפי הצורך, עד הבצק יוצר כדור. לעצב בצק לדיסק 6 אינץ'; לעטוף בנייר שעווה, וצינה 50 דקות או עד המשרד אבל עדיין נזיל.
מעיל מחבת טארט 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת 1 אינץ צדדים עם ספריי בישול.
הסר נייר שעווה מן הבצק, ולחץ לתוך התחתית 1/2 אינץ ' למעלה הצדדים של מחבת מוכן.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד הזהב. מגניב במחבת על מתלה חוט 10 דקות; להסיר מחבת, מגניב לחלוטין.
מניחים חלמונים בקערה קטנה; להקציף היטב.
שלב 6 כפות סוכר מגורען, 1/4 כוס חמאה, ומיץ לימון בסיר קטן. לבשל, לטאטא כל הזמן, על אש בינונית נמוכה עד חמאה נמס.
הסר מהחום. בהדרגה לטאטא על רבע של תערובת חמה לתוך חלמונים; להוסיף שנותר תערובת חמה, לטאטא כל הזמן.
מקום מעל חום בינוני-נמוך; לבשל, לטאטא כל הזמן, 2 עד 3 דקות או רק עד מעובה. לכסות לימון curd; מגניב לחלוטין.
שלב פקאנים ו -3 מרכיבים הבאים במחבת בינונית.
מקום מעל חום בינוני; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר נמס תערובת הוא מבעבע.
יוצקים שכבה אחת על נייר שעווה; מגניב לחלוטין. בזהירות להסיר נייר שעווה, לשבור לחתיכות קטנות.
מורחים קרם לימון בשכבה דקה על החלק התחתון של הקרום.
מסננים פרוסות אפרסק היטב, מתייבשים עם מגבת נייר.
שימורים במקום בקערה בינונית. מיקרוגל ב 20 שניות גבוהות או רק עד חם; מחית משמר עם מזלג.
מוסיפים פרוסות אפרסק, ערבוב לזיגוג.
מסדרים פרוסות אפרסק בתבנית מעגלית על לימון. מברשת בעדינות כל משמר שנותר בתחתית הקערה על פרוסות אפרסק. פרוסות אפרסק העליון עם תערובת פרלין, mounding מעט במרכז טארט.
מגישים באופן מיידי. לאחסן במקרר.
טיפ: בחרו אפרסקים טריים בשלים ומוצקים. אם משתמשים באפרסקים קפואים, הקפד אפרסקים מופשרים לחלוטין מנוקז היטב. אפרסקים רכים, בשלים מאוד לייצר כמות לא רצויה של מיץ על טארט זה, אשר מפריע מרקם של קרם לימון. בזהירות להפעיל סכין חדה דק בין החלק התחתון של מחבת ומאפה כדי לשחרר את החלק התחתון של מחבת. ניתן להחליף ריבת אפרסק בשימורי אפרסק.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Brundlmayer Steinmassl ריזלינג. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 39 דולר.
![Brundlmayer Steinmassl ריזלינג]()
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
התחלה מגניבה עם ניחוחות של יער אורנים, ערער ואפרסק אדום מזנק מתוך הזכוכית. לבבי וחזק; מאוד תוסס עם גוף בינוני טוב, פריך ותמצית בשפע; מחוטב עם חומציות תוססת כי הוא בקרוב להשתלב לחלוטין. אחיזה יפה.