קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

ג'ול קאגה.

ג'ול קאגה.
ג'ול קאגה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1897 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 53 גרם של שומן למנה. אם יש לך מים חמים, חמאה, הל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . מתכונים דומים: .

הוראות

1
ממיסים שמרים במים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
חלב דל, ולהוסיף חמאה מומסת או מרגרינה, מלח, סוכר. כאשר פושר להוסיף שמרים ומים. מערבבים 4 כוסות קמח. כיסוי, ולמקם במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
3
בואו לעלות במשך כ 2 שעות, או עד הוכפל בכמות גדולה.
4
אגרוף למטה. מערבבים הל, דובדבנים, צימוקים ואתרוג. עבודה בקמח שנותר עד לצורות בצק רכות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
CitronCitron
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
אגרוףאגרוף
5
תן לעלות במקום חם במשך 2 עד 3 שעות, או עד הוכפל.
6
ללוש מעט, וליצור 4 כיכרות עגולות.
7
מניחים על סדינים משומנים.
מרכיבים שתצטרך
ופלים וניל (65 עוגיות)ופלים וניל (65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
תן לעלות במשך 1 עד 2 שעות, או עד הוכפל.
9
מברשת כיכרות עם ביצה מוכה לבן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
10
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 עד 40 דקות, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)