ג'ול קאגה.
ג'ול קאגה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1897 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 53 גרם של שומן למנה. אם יש לך מים חמים, חמאה, הל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . מתכונים דומים: .
הוראות
חלב דל, ולהוסיף חמאה מומסת או מרגרינה, מלח, סוכר. כאשר פושר להוסיף שמרים ומים. מערבבים 4 כוסות קמח. כיסוי, ולמקם במקום חם.
בואו לעלות במשך כ 2 שעות, או עד הוכפל בכמות גדולה.
אגרוף למטה. מערבבים הל, דובדבנים, צימוקים ואתרוג. עבודה בקמח שנותר עד לצורות בצק רכות.
תן לעלות במקום חם במשך 2 עד 3 שעות, או עד הוכפל.
ללוש מעט, וליצור 4 כיכרות עגולות.
מניחים על סדינים משומנים.
תן לעלות במשך 1 עד 2 שעות, או עד הוכפל.
מברשת כיכרות עם ביצה מוכה לבן.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 עד 40 דקות, או עד חום זהוב.