קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות22
מגזין

ג'וני מרזטי הרביעי

ג'וני מרזטי הרביעי
ג'וני Marzetti IV עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 554 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם גבינת צ'דר חדה, רוטב עגבניות, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: ג'וני Marzetti, ג'וני Marzetti IV, ו תבשיל ג'וני Marzetti.

הוראות

1
מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
ניקוז.
3
במחבת גדולה, לבשל בשר טחון, בצל, ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
שמן ניקוז.
5
מערבבים במלח שום, פלפל שחור טחון, סוכר, רוטב ווסטרשייר, ורוטב עגבניות. מבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
6
בצלחת קדירה משומנת של 2 ליטר, שכבה של חצי מאטריות ביצים מבושלות, ואז חצי מתערובת הרוטב, ואחריה חצי מהגבינה המגורדת. חוזר.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ביצים מבושלותאטריות ביצים מבושלות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
7
אופים בתנור שחומם מראש 375 מעלות (190 מעלות C) במשך 20 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה