קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

ג'יימס פיטרסון של עגבניות ועשב Gratin

ג'יימס פיטרסון של עגבניות ועשב Gratin
אם יש לכם זיתים, צלפים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו צ'ילי כבוש של ג' יימס פיטרסון, ניוקי התרד של ג'יימס פיטרסון, ו בישול טוב וישיסואז מאת ג'יימס פיטרסון (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את העגבניות לשניים מלמעלה למטה וחותכים כל אחד מהחצאים ל 4 טריזים. השתמש באגודל והאצבע שלך כדי לדחוף את הזרעים מתוך כל אחת מהטריזים. לזרוק את פלחי העגבניות עם מלח גס ולנקז במסננת במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מפזרים את עלי הבזיליקום עם 2 כפיות שמן הזית וקוצצים בגסות. (השמן עוזר למנוע מהעלים להשחיר.) מיד לשלב את בזיליקום עם שאר שמן הזית בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
התפשטות ושלישית של תערובת בזיליקום בצלחת gratin סגלגלה או צלחת אפייה מרובעת רק גדול מספיק כדי להחזיק את העגבניות בשכבה אחת. מסדרים את העגבניות בצלחת, חופפים אותם מעט במידת הצורך. כפית שליש השני של תערובת בזיליקום על העגבניות ומפזרים על גבינת פרמזן. אם אתה משתמש בתוספות האחרות, סדר אותן למעלה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
אופים במשך 1 עד 1 1/2 שעות, עד שלא נשאר נוזל בתבנית אפייה וקרום קל נוצר על גבי. אם הגבינה או התוספות מתחילים להיות חום מדי לפני הנוזל התאדה, להנמיך את התנור ואופים קצת יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מברשת עם תערובת בזיליקום הנותרים לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות