קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

ג'יימס פיטרסון של עגבניות ועשב Gratin

ג'יימס פיטרסון של עגבניות ועשב Gratin
אם יש לכם זיתים, צלפים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו צ'ילי כבוש של ג' יימס פיטרסון, ניוקי התרד של ג'יימס פיטרסון, ו בישול טוב וישיסואז מאת ג'יימס פיטרסון (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את העגבניות לשניים מלמעלה למטה וחותכים כל אחד מהחצאים ל 4 טריזים. השתמש באגודל והאצבע שלך כדי לדחוף את הזרעים מתוך כל אחת מהטריזים. לזרוק את פלחי העגבניות עם מלח גס ולנקז במסננת במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מפזרים את עלי הבזיליקום עם 2 כפיות שמן הזית וקוצצים בגסות. (השמן עוזר למנוע מהעלים להשחיר.) מיד לשלב את בזיליקום עם שאר שמן הזית בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
התפשטות ושלישית של תערובת בזיליקום בצלחת gratin סגלגלה או צלחת אפייה מרובעת רק גדול מספיק כדי להחזיק את העגבניות בשכבה אחת. מסדרים את העגבניות בצלחת, חופפים אותם מעט במידת הצורך. כפית שליש השני של תערובת בזיליקום על העגבניות ומפזרים על גבינת פרמזן. אם אתה משתמש בתוספות האחרות, סדר אותן למעלה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
אופים במשך 1 עד 1 1/2 שעות, עד שלא נשאר נוזל בתבנית אפייה וקרום קל נוצר על גבי. אם הגבינה או התוספות מתחילים להיות חום מדי לפני הנוזל התאדה, להנמיך את התנור ואופים קצת יותר.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מברשת עם תערובת בזיליקום הנותרים לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות