ג'ינג'ים לעיסים
עוגיות ג'ינג'ים לעיסים הן אולי הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 129 קלוריות. והוא יספק כ 36 מנות. גשו לסופר וקנו זנגביל טחון, מלח, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 15%. נסו ג'ינג'ים לעיסים, Gingersnaps רך & לעיס, ו 100% ג'ינג'ים מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
קרם החמאה במשך 2 דקות במהירות בינונית.
מוסיפים 2 1/2 כוסות קמח בתוספת סוכר, מולסה, ביצה, תמצית לימון, קינמון, זנגביל, ציפורן, סודה לשתייה ומלח.
מערבבים היטב על מהירות בינונית-גבוהה. מערבבים בקמח הנותר עד מעורבב. מכסים ומקררים בצק לפחות 2 שעות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
הסר את הבצק מהמקרר, ועם כפית, לגרוף את האמצעים המעוגלים של הבצק.
מגלגלים בצק לכדורים ומניחים 2 אינץ ' בנפרד על גיליון עוגיות ungreased. שטוחים מעט עם תחתית כוס טבולה בסוכר לבן.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 11 דקות.
תן לעמוד במשך כ 30 שניות על גיליון עוגיות לפני הסרת מדפי קירור. להתקרר לחלוטין ולאחסן במיכלים אטומים.