קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ג'ינג'ר אגס-תפוח בטי

ג'ינג'ר אגס-תפוח בטי
צריך תוספת חלב חינם? בטי ג'ינג'ר תפוח-אגס יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 211 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם תפוח יונתן, מיץ לימון, לחם קינמון וצימוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: תפוח, אגס חבוש חום בטי, אגס ושקדים חום בטי, ו אגס, שקדים, מיובש-דובדבן חום בטי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים קוביות לחם במעבד מזון; לעבד עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
שלב 1 פירורי לחם כוס, אגס, תפוח, סוכר, וג ' ינג ' ר בקערה; מערבבים היטב. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים מים ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
5
שלב את פירורי הלחם הנותרים ואת המרגרינה, ומפזרים על תערובת אגס.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
6
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®