אם יש לך מלאי ירקות, סוכר חום, חומץ, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-25 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו בטן חזיר מטוגנת עם צנוניות כבושות, סו-ויד לחמניות בטן חזיר עם מיונז צמת חזיר ומלפפונים חמוצים מהירים, ו חזיר Chashu (בטן חזיר מטוגן במרינדה עבור Tonkotsu ראמן).
הוראות
1
לזרוק את החזיר עם סויה 1 כף של יין האורז. השאר עבור 1 hr או, אפילו טוב יותר, לילה במקרר.
מחממים חלק מהנפט בסיר בינוני כבד מבוסס. מחממים את הבשר, בקבוצות, משני הצדדים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים קצת יותר שמן ומבשלים את השום, זנגביל וצ ' ילי במשך 2-3 דקות עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
צרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
יוצקים את החומץ, יין אורז שנותר, סוכר ומניות לתוך המחבת ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את החזיר, ואז להנמיך את החום, לכסות ומבשלים במשך 2 שעות או עד הבשר רך. עבור 30 דקות הסופי, להסיר את המכסה, להגדיל את החום ולתת את הנוזל להפחית עד עבה syrupy.