ג'ינג'ר אייל-חזיר מעושן סוכר חום
ג'ינג'ר אייל חום סוכר מעושן בשר חזיר עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 63 גרם של שומן, וסך הכל 1154 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ויסקי, פחיות חריף ג'ינג'ר אייל, חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו B-Side סוכר חום מעושן בריסקט, גלידת ג'ינג'ר עם סוכר חום, ו עוגיות סוכר חום-ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את העור מן החזיר, לקצץ שומן 1/4 אינץ ' עובי. הפוך חתכים רדודים בשומן 1 אינץ בנפרד בדפוס יהלום.
מניחים חזיר, צד שומן למעלה, במחבת צלייה; מוסיפים ג ' ינג ' ר אייל ובורבון למחבת. מכסים ברפיון בנייר כסף.
אופים, מכוסה, ב 325 במשך 4 עד 4 1/2 שעות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך קותחי בשר 140, צליעה עם מיצי מחבת כל 30 דקות.
מערבבים יחד סוכר חום ואת 4 החומרים הבאים.
הסר בשר חזיר מהתנור; לחשוף ומפזרים תערובת סוכר מעל בשר חזיר, תערובת לחיצה קלה לתוך שומן.
אופים, חשוף, ב 325 במשך 20 עד 25 דקות או עד הקרום הוא השחמה ו מדחום בשר רושם 14
להעביר בשר חזיר ללוח חיתוך, ולתת לעמוד 15 דקות לפני גילוף.