ג'ינג'ר בגריל - בשר חזיר פילה
אם יש לכם תחליף סוכר, זנגביל, שמן שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 82%. נסו בשר חזיר בגריל זנגביל טנדרלוין, בשר חזיר ג'ינג'ר בגריל טנדרלוין, ו Pan-בגריל זנגביל - דבש חזיר פילה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חזיר בשקית ניילון גדולה לאגירה חוזרת.
מערבבים יחד רוטב סויה, סוכר, שמן שומשום, חמאת בוטנים, שום, אבקת קארי, זנגביל, ומלח בקערה עד חלקה.
יוצקים מרינדה מעל tenderloins, הקש אוויר מתוך שקית, חותם, ומקרר לילה.
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה.
השתמש במגבת נייר ללטף כל מרינדה עודף מן החזיר; לאפשר לשבת בטמפרטורת החדר בעוד הגריל הוא חימום. באח גריל שמן קל. לבשל חזיר 3 דקות בכל צד (בכל ארבעת הצדדים)במשך 12 עד 15 דקות. החזיר ייעשה כאשר הוא כבר לא ורוד בפנים והגיע לטמפרטורה פנימית של 145 מעלות F (65 מעלות C).
הסר מן הגריל לכסות בשר רופף עם אוהל רדיד.
תן לנוח 5 דקות לפני ההגשה.