קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

ג'ינג'ר בנים ובנות

ג'ינג'ר בנים ובנות
זנגוויל בנים ובנות הוא צמחוני קינוח. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 223 קלוריות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים. 9 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. חג המולד יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מולסה, קמח, סוכר ממתקים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך יוצא מן הכלל של 22%. נסו ג'ינג'ר בנים ובנות, ג'ינג'ר בנים ובנות, ו זנגביל בנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בעזרת מערבל חשמלי במהירות נמוכה, קרם את הסוכר והחמאה עד לאיחוד יסודי.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
2
מוסיפים את הביצים והמולסה ומערבבים עד לאיחוד. מנפים יחד את הקמח, הג ' ינג ' ר, הסודה לשתיה, הקינמון, אגוז המוסקט והמלח.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
מולסהמולסה
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
מלחמלח
3
מוסיפים את החומרים היבשים לתערובת החמאה ומשלבים עם כף או מרית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
4
מוציאים את הבצק מהקערה ועוטפים בניילון; מניחים במקרר עד המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
5
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מרפדים דפי עוגיות בנייר אפייה. אפשר לבצק לשבת בטמפרטורת החדר כ-15 דקות, עד שהוא גמיש. לוקחים בערך 1/2 כוס בצק בכל פעם ומרדדים על לוח מקומח עד לעובי של כ-1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
חותכים עם חותכי עוגיות של ילד ג ' ינג ' ר וילדה. אתה יכול לגלגל מחדש את שאריות. בעזרת מרית מעבירים את העוגיות מהלוח לגליונות העוגיות המוכנים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
תבנית אפייהתבנית אפייה
מריתמרית
8
אופים 10 דקות, עד שרק מתחילים להשחים בקצוות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מעבירים למתלים להתקררות.
10
להכנת הדובדבן, שלבו את הסוכר והחלב של הקונדיטורים. מחלקים את התערובת לשליש; השאירו 1/3 לבן, וצבעו 1/3 ירוק והשליש האחרון אדום. לקשט צנרת עיניים, פיות, כפתורים, ועניבות פרפר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציפויציפוי
חלבחלב