ג'ינג'ר ויין אגסים עלומים עם קצפת דלעת
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך אגסים bosc, דלעת, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: אגסים עלומים עם קצפת כתומה-ג'ינג'ר מסקרפונה, סיידר אגסים עלומים עם קצפת קינמון, ו חי עלומות אגסים עם קצפת קינמון.
הוראות
בסיר גדול, מחממים מים, יין וסוכר מגורען על חום בינוני עד שהסוכר מומס.
הוסף לימון, gingerroot ואגסים. מבשלים 15 עד 25 דקות או עד אגסים במכרז.
הסר מהחום. כיסוי; לתת לעמוד עד מגניב.
הסר אגסים מ ציד בלתי חוקי נוזלי; להשליך נוזל.
בקערה בינונית, לנצח קצפת, אבקת סוכר ווניל עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. בקערה גדולה, מערבבים דלעת עם 2 כפות של קצפת. מקפלים הנותרים קצפת.
כדי לשרת, כפית דלעת קצפת לתוך 8 כוסות או קערות קינוח.
מוסיפים חצי אגס 1 לכל כוס; מפזרים פירורי עוגיות.