ג'ינג'ר סופלה
סופלות זנגוויל עשויות להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הקינוחים שלך. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו מולסה, קרם טרטר, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 18%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: ג'ינג'ר סופלה, סופלה זנגוויל, ו עוגת זנגוויל עם ציפוי זנגוויל שמנת.
הוראות
מקציפים יחד 4 מרכיבים ראשונים בסיר בינוני עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך הקצפה מתמדת.
מעבירים תערובת לקערה גדולה, ומקציפים פנימה מולסה ו -4 המרכיבים הבאים. מגניב 15 דקות.
חמאה 10 (7-עוז.) רמקינס; מפזרים סוכר לציפוי, ומנערים עודפים.
מקציפים חלבונים ושמנת אבנית במהירות גבוהה בעזרת מערבל חשמלי עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים שליש מתערובת חלבון הביצה לתערובת חלב עד לקבלת תערובת אחידה. חזור פעמיים עם תערובת חלבון הביצה שנותרה. כף את הבלילה לרמקינס מוכנים, והשאיר מקום בגודל 3/4 אינץ ' בראש כל אחד מהם.
אופים בחום של 350 למשך 25 דקות או עד שהם נפוחים ומתייצבים.
מגישים מיד עם קצפת וג ' ינג ' ר כתושתנומות.
הערה: אתה יכול גם לאפות את זה ב -2 1/2 קראט. צלחת סופלה.
אופים 55 עד 60 דקות או עד שהם נפוחים ומתייצבים.