ג'ינג'ר קרמל תפוח גאלט יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 234 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 45 אוהדים. גשו לסופר וקנו קרמל, שמנת, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו גאלט קרמל-תפוח, תפוח קרמל וברי גאלט, ו עוגת שוקולד וקרמל תפוחים גאלט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים קמח, 1 כף סוכר, ומלח על משטח עבודה נקי, יבש וקריר. עם מגרד ספסל, לחתוך בחמאה עד שהוא בגודל של אפונה קטנה.לחלופין, לשלב קמח, סוכר ומלח בקערה של מעבד מזון ודופק לשלב.
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
העברת תערובת למשטח העבודה.
4
טופס באר במרכז תערובת קמח ויוצקים ביצה מוכה 1 כף מי קרח. עובד במהירות, להשתמש מגרד ספסל לשלב את החומרים. אם התערובת נראית יבשה מאוד ומתפוררת, מוסיפים מי קרח, 1 כפית בכל פעם, עד שהתערובת מלוכדת אבל לא רטובה מדי.
להביא בצק יחד עם ידיים מקומטות קלות. לצבוט את חתיכות לימון בגודל של בצק, עובד במהירות, עם העקב של היד שלך להאריך על משטח העבודה כדי להבטיח אפילו הפצה של חמאה. לאסוף בצק יחד לתוך דיסק. לעטוף עם ניילון לעטוף להכניס למקרר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
נקי ויבש מחוץ לדלפק.
7
חותכים שני גיליונות נייר קלף, על 20-על ידי 15 אינץ ' כל אחד.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
8
מניחים את הבצק בין יריעות הקלף ומתגלגלים למעגל בקוטר של כ-16 אינץ'.
מעבירים את הבצק לתבנית אפייה גדולה-אם הקצוות נתלים, מקפלים אותם בעדינות. להכניס למקרר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
10
למילוי והרכבה: התאימו את מתלה התנור למצב בינוני וחיממו מראש את התנור ל-375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
לאחר הבצק מקורר, לזרוק תפוחים עם 3 כפות חמאה, סוכר חום, גרידת לימון, מיץ לימון, קרמל, זנגביל, ומלח. מסדרים תערובת תפוח על הבצק, עוזב גבול 3 אינץ'. מקפלים בצק על מילוי (אם הבצק עדיין מוצק מדי, מאפשרים לנוח 5 עד 10 דקות עד גמיש).
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵף
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעליים
8 כוסות דגני שוגר סמאקס
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
12
מברשת חשופה מילוי תפוח עם הנותרים 1 כף חמאה מומסת. מקציפים חלמון ביצה ושמנת יחד בקערה קטנה.