קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

ג'ינג'ר שעועית וניל קרם ברולה

ג'ינג'ר שעועית וניל קרם ברולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל ג'ינג'ר שעועית וניל Crème Brûlée. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 424 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, זנגביל, פירות טרופיים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שעועית וניל קרם ברולה, שעועית וניל קרם ברולה, ו קרם ברולה וניל שעועית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מקום שלוש 4 אינץ ' קוטר מחורץ פלאן מנות* בכל אחד משני 13 x 9 x 2 אינץ מחבתות אפייה או מקום שש 3/4 כוס ramekins במחבת 1.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
מערבבים שמנת, סוכר וג ' ינג ' ר בסיר בינוני כבד. באמצעות סכין חדה קטנה, לגרד זרעים שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מוסיפים זרעים ושעועית לסיר. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס ותערובת מגיעה להתבשל. מחבת כיסוי, להפחית את החום נמוך מאוד ומבשלים בעדינות 10 דקות כדי להחדיר טעמים. מתח לתוך כוס מדידה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מקציפים חלמונים בקערה בינונית עד מעורבב היטב. בהדרגה לטאטא בתערובת שמנת חמה רק כדי להתמזג. להחזיר פודינג למדידת כוס; לחלק בין מנות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
יוצקים מספיק מים חמים לתוך מחבתות לבוא חצי דרך הצדדים של מנות. בזהירות להעביר מחבתות לתנור.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
אופים פודינג עד כמעט להגדיר במרכז כאשר מחבתות מנוער בעדינות, על 30 דקות עבור מנות flan מחורץ ו 35 דקות עבור ramekins. באמצעות מרית מתכת, להעביר פודינג במנות משטח עבודה; מגניב 30 דקות. צמרמורת לפחות 3 שעות ועד 2 ימים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1
מפזרים 2 כפיות סוכר באופן שווה על כל פודינג. עבודה עם 1 פודינג בכל פעם, להחזיק מבער * * כך להבה היא 2 אינץ ' מעל פני השטח. להבה ישירה כך שהסוכר נמס וחום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער
2
מקררים עד custards הם המשרד שוב אבל ציפוי הוא עדיין שביר, לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 4 שעות כך ציפוי לא לרכך.
3
מקשטים קרם ברולה עם פירות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
4
* ארבעה אינץ ' קוטר מחורץ זכוכית פלאן מנות זמינים בחנויות כלי בישול וחנויות חומרה רבות. הם על 2/3 אינץ עמוק ולהחזיק על 1/2 כוס נוזלי.
5
** זמין בכמה חנויות כלי בישול.