ג'ינג'ר שעועית וניל קרם ברולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל ג'ינג'ר שעועית וניל Crème Brûlée. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 424 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, זנגביל, פירות טרופיים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שעועית וניל קרם ברולה, שעועית וניל קרם ברולה, ו קרם ברולה וניל שעועית (מתכונים דומים).
הוראות
מקום שלוש 4 אינץ ' קוטר מחורץ פלאן מנות* בכל אחד משני 13 x 9 x 2 אינץ מחבתות אפייה או מקום שש 3/4 כוס ramekins במחבת 1.
מערבבים שמנת, סוכר וג ' ינג ' ר בסיר בינוני כבד. באמצעות סכין חדה קטנה, לגרד זרעים שעועית וניל.
מוסיפים זרעים ושעועית לסיר. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס ותערובת מגיעה להתבשל. מחבת כיסוי, להפחית את החום נמוך מאוד ומבשלים בעדינות 10 דקות כדי להחדיר טעמים. מתח לתוך כוס מדידה גדולה.
מקציפים חלמונים בקערה בינונית עד מעורבב היטב. בהדרגה לטאטא בתערובת שמנת חמה רק כדי להתמזג. להחזיר פודינג למדידת כוס; לחלק בין מנות.
יוצקים מספיק מים חמים לתוך מחבתות לבוא חצי דרך הצדדים של מנות. בזהירות להעביר מחבתות לתנור.
אופים פודינג עד כמעט להגדיר במרכז כאשר מחבתות מנוער בעדינות, על 30 דקות עבור מנות flan מחורץ ו 35 דקות עבור ramekins. באמצעות מרית מתכת, להעביר פודינג במנות משטח עבודה; מגניב 30 דקות. צמרמורת לפחות 3 שעות ועד 2 ימים.
מפזרים 2 כפיות סוכר באופן שווה על כל פודינג. עבודה עם 1 פודינג בכל פעם, להחזיק מבער * * כך להבה היא 2 אינץ ' מעל פני השטח. להבה ישירה כך שהסוכר נמס וחום, על 2 דקות.
מקררים עד custards הם המשרד שוב אבל ציפוי הוא עדיין שביר, לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 4 שעות כך ציפוי לא לרכך.
מקשטים קרם ברולה עם פירות.
* ארבעה אינץ ' קוטר מחורץ זכוכית פלאן מנות זמינים בחנויות כלי בישול וחנויות חומרה רבות. הם על 2/3 אינץ עמוק ולהחזיק על 1/2 כוס נוזלי.
** זמין בכמה חנויות כלי בישול.