ג'ירארדלי קרם ברולה שוקולד לבן קלאסי
המתכון ג'ירארדלי: קרם ברולה שוקולד לבן קלאסי מוכן בערך 2 שעות ו 10 דקות והוא בהחלט מדהים ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. מתכון זה מכין 4 מנות עם 681 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 69 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו חלמונים, תמצית ונילן, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. 122 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {קרם ברולה ערכת בגידה}, שוקולד לבן ברולה, ו שוקולד לבן, שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
בקערה בינונית מקציפים חלמונים עם 1/3 כוס סוכר עד לקבלת תערובת חלקה.
בסיר בינוני מביאים את השמנת לרתיחה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את השוקולד הלבן. מכבים את החום ומציפים עד שהשוקולד הלבן נמס.
מוסיפים 2 כפות מתערובת השוקולד הלבן לתערובת החלמונים, תוך הקצפה מתמדת כדי למנוע מהביצים להתערבל.
מוסיפים את תערובת השוקולד הלבן שנותרה לתערובת החלמונים.
יוצקים לארבעה רמקינס או כוסות רפרפת בגודל 6 אינץ'.
מניחים את הכוסות בתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
הוסף מספיק מים חמים כך שהכוסות יושבות ב -1 עד 1 1/2 סנטימטרים של מים.
אופים כ-45 דקות, עד להתייצבות. מניחים להתקרר ואז מקררים את הרפידות עד להצטננות. לפני ההגשה מפזרים את החלק העליון של כל רמקין עם 1 כפית סוכר ומניחים מתחת לצלייה עד לקרמל, 3 עד 4 דקות. צוננים במקרר למשך 5 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורדו לבן. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה.
![בצבע אודם-סגול עמוק, האף נפתח לתצוגה פנטסטית של פטל שחור ופירות שזיפים חמים, עם מבטאים של עור מלוח, עלה טבק, פלפל אנגלי, ארז וסגול כתוש. החיך רחב עם אופי פרי שחור המתמזג בצורה חלקה לקופסת תבלינים מתמשכת ורמזים צמחיים טריים. ארוך ובנוי היטב, זהו בקבוק בורדו נהדר לשתייה מוקדמת. תערובת: 80% מרלו, 20% קברנה סוביניון]()
בצבע אודם-סגול עמוק, האף נפתח לתצוגה פנטסטית של פטל שחור ופירות שזיפים חמים, עם מבטאים של עור מלוח, עלה טבק, פלפל אנגלי, ארז וסגול כתוש. החיך רחב עם אופי פרי שחור המתמזג בצורה חלקה לקופסת תבלינים מתמשכת ורמזים צמחיים טריים. ארוך ובנוי היטב, זהו בקבוק בורדו נהדר לשתייה מוקדמת. תערובת: 80% מרלו, 20% קברנה סוביניון
Deep ruby-purple in color, the nose opens to a fantastic display of black raspberry and warm plum fruitiness, with accents of savory leather, tobacco leaf, allspice, cedar, and crushed violet. The palate is broad with black fruit character that melds seamlessly into lingering spice box and fresh herbal hints. Long and well-constructed, this is a great bottle of Bordeaux for early drinking. Blend: 80% Merlot, 20% Cabernet Sauvignon