ג'ל פרוסקו-פטל
Prosecco-Raspberry Gelée נטול גלוטן,, חלב חינם, ו מנה צדדית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 128 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ג'לטין, מיץ לימון, מי פרחים כתומים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת שקדים עם קרם לימון Meyer ו Raspberry Gelée, פרוסקו לימונצ'לו פטל, ו לימונצ'לו פטל פרוסקו קריר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פטל, 1/4 כוס סוכר, 1 כף מיץ לימון בקערה בינונית; לזרוק בעדינות לשלב.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד פטל לשחרר את המיצים שלהם, זורק מדי פעם, 20-30 דקות.
מניחים 1/2 כוס פרוסקו בקערה קטנה.
מפזרים ג ' לטין מעל ולתת לעמוד 5 דקות כדי לרכך. להביא 1 כוס פרוסקו לרתיחה עםרתיחה 1/2 כוס בתוספת 2 כפות סוכר, ערבוב עד הסוכר הוא מומס.
הסר מהחום; להוסיף תערובת ג ' לטין ומערבבים עד מומס.
העברת תערובת ג ' לטין לקנקן גדול.
מוסיפים פטל עם מיצים, הנותרים פרוסקו, נשאר 1 כף מיץ לימון, ומי תפוז פרח (אם באמצעות), ערבוב כדי לפזר כל סוכר.
באמצעות כפית מחוררת, מחלקים רספריםבמקום בין כוסות קופה או כוסות קטנות אחרות, רדודות או כוסות. חלק
תערובת פרוסקו שווה בין משקפיים, על 3/4 כוס לכל כוס. Chill gelée עד המשרד, על 3 שעות. לעשות קדימה: Gelées יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה. לכסות ולשמור מקורר.