קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

ג'ל פרוסקו-פטל

ג'ל פרוסקו-פטל
Prosecco-Raspberry Gelée נטול גלוטן,, חלב חינם, ו מנה צדדית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 128 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ג'לטין, מיץ לימון, מי פרחים כתומים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת שקדים עם קרם לימון Meyer ו Raspberry Gelée, פרוסקו לימונצ'לו פטל, ו לימונצ'לו פטל פרוסקו קריר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים פטל, 1/4 כוס סוכר, 1 כף מיץ לימון בקערה בינונית; לזרוק בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
פטלפטל
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד פטל לשחרר את המיצים שלהם, זורק מדי פעם, 20-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל
3
מניחים 1/2 כוס פרוסקו בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסקו.פרוסקו.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מפזרים ג ' לטין מעל ולתת לעמוד 5 דקות כדי לרכך. להביא 1 כוס פרוסקו לרתיחה עםרתיחה 1/2 כוס בתוספת 2 כפות סוכר, ערבוב עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
פרוסקו.פרוסקו.
ג ' לטיןג ' לטין
סוכרסוכר
5
הסר מהחום; להוסיף תערובת ג ' לטין ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
6
העברת תערובת ג ' לטין לקנקן גדול.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
7
מוסיפים פטל עם מיצים, הנותרים פרוסקו, נשאר 1 כף מיץ לימון, ומי תפוז פרח (אם באמצעות), ערבוב כדי לפזר כל סוכר.
מרכיבים שתצטרך
מי פרחים כתומיםמי פרחים כתומים
מיץ לימוןמיץ לימון
פטלפטל
פרוסקו.פרוסקו.
סוכרסוכר
8
באמצעות כפית מחוררת, מחלקים רספריםבמקום בין כוסות קופה או כוסות קטנות אחרות, רדודות או כוסות. חלק
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
9
תערובת פרוסקו שווה בין משקפיים, על 3/4 כוס לכל כוס. Chill gelée עד המשרד, על 3 שעות. לעשות קדימה: Gelées יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה. לכסות ולשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסקו.פרוסקו.