ג'לטין שכבות קראן-מנדרינה
ג'לטין שכבתי Cran-Tangerine עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 71 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתאים ל-8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכי לחנות וקחי יוגורט דל שומן, מיץ מנדרינה, ג'לטין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו קרם-ג'לטין פטל, קרם-סלט ג'לטין פטל, ו קראן-סלט ג'לטין כתום (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, מפזרים 1 1/2 כפית. ג ' לטין על מיץ חמוציות.
בואו לעמוד עד מתרכך, על 5 דקות. מערבבים ב 1/3 כוס סוכר ומבשלים על אש בינונית גבוהה עד אידוי, 3 עד 5 דקות. באופן שווה לחלק תערובת בין 8 כוסות וצינה עד אש מעט, כ 70 דקות.
בינתיים, בסיר קטן, מפזרים 1 מעטפת ג ' לטין מעל 3/4 כוס מים.
בואו לעמוד עד מתרכך, על 5 דקות. מערבבים ב 1/2 כוס סוכר ומבשלים על אש בינונית גבוהה עד אידוי, 3 עד 5 דקות. תערובת צינה במשך 30 דקות או עד קריר אבל עדיין נוזלי, ואז לטאטא גרידת מנדרינה ומיץ. מחלקים בין 2 קערות.
קוצצים קטעים מ 4 מנדרינות, לנקז, ומערבבים לתוך 1 קערה של ג ' לטין מנדרינה. כפית אותו בעדינות ובאופן שווה על שכבת חמוציות אש בכוסות וצינה.
כאשר פלח מנדרינה ג 'לטין חברות מעט, על 15 דקות, לטאטא יוגורט לתוך הנותרים ג' לטין מנדרינה (אם יש לו אש, מיקרוגל עד נוזל אבל לא חם). ג ' לטין יוגורט כפית למשקפיים. להירגע עד המשרד, כ -20 דקות.
מקשטים עם קטעי מנדרינה שנותרו.
הפוך קדימה: צמרמורת, מכוסה, עד יום 1.