ג'לי מנטה קלאסי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל ג'לי מנטה קלאסי. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 56 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-134 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך סוכר, עלי נענע וגבעולים, מי סידן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו ג'לי מוחיטו-ליים וג' לי מנטה, סוכריית מנטה, ו מנטה תפוח ג'לי (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את הסוכר ואת הפקטין יחד בקערה בינונית. תניח בצד.
לשים עלי נענע וגבעולים בסיר גדול, כבד תחתית ולרסק אותם בעדינות עם כף עץ.
מוסיפים חומץ, מים ומי סידן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את תערובת הסוכר-פקטין וחוזרים לרתיחה. להרתיח חזק לדקה אחת.
יוצקים ג ' לי דרך מסננת בדולח לתוך קערה גדולה. להשליך עלי נענע.
יוצקים ג ' לי בחזרה לסיר וחוזרים לרתיחה.
הסר סיר מחום. מצקת ג ' לי לתוך צנצנות חמות, מעוקרים ולעבד באמבט מים חמים במשך 20 דקות.