קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

ג'לי פלפל אדום חריף

ג'לי פלפל אדום חריף
אם יש לך פלפלים, חומץ יין לבן, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ג'לי פלפל מתוק ומתובל, פלפל מתוק חריף ויניגרט ג'לי, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף צנצנות, מכסים, וגומיות בורג במי סבון חמים, ולאחר מכן לשטוף היטב. רצועות בורג יבש. שים צנצנות ריקות על מתלה בפחית מים רותחים או סיר 8-10 ליטר עמוק ולהוסיף מספיק מים חמים כדי לכסות על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה, מכוסה, ואז מרתיחים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר canner מחום, משאיר צנצנות במים, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
מכסים חום במים כדי לכסות על ידי 2 אינץ ' בסיר קטן עד מדחום רושם 82° (לא נותנים לרתיחה).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
הסר מהחום. שמור צנצנות ומכסים שקועים במים חמים, מכוסה, עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1
פלפלים פולסים עם פתיתי פלפל אדום במעבד מזון עד קצוץ דק. (
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
תערובת ימדוד על 2 1/2 כוסות.)
3
להקציף יחד פקטין ו 1/4 כוס סוכר בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים יחד תערובת פלפל,חומץ, חמאה, מלח, ונותר 3 כוסות סוכר בסיר כבד 5-6 ליטר. מביאים לרתיחה נמרצת על חום גבוה, ואז ממשיכים להרתיח במרץ, ערבוב מדי פעם, 5 דקות. בהדרגה להוסיף תערובת פקטין, לטאטא כל הזמן. להחזיר ג ' לי לרתיחה נמרצת, ערבוב כל הזמן, ומרתיחים, תוך ערבוב כל הזמן, 1 עד 2 דקות (תערובת יהיה להתעבות מעט).
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פקטיןפקטין
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
הסר מהחום.
6
בזהירות להסיר צנצנות ועפעפיים עם מלקחיים שימורים, ולאחר מכן לנקז צנצנות במהופך על מגבת מטבח נקייה מכסים יבשים במהירות. הפוך צנצנות ומיד מצקת ג 'לי חם לתוך צנצנות, משאיר 1/4 אינץ' של שטח בראש. (צנצנת אחרונה לא יכול להיות מלא.) להפעיל מרית פלסטיק נקי בין ג ' לי וצדדים של צנצנות כדי לחסל בועות אוויר. נגב את החישוקים של צנצנות מלאות במגבת מטבח נקייה לחה, ולאחר מכן בורג בחוזקה על מכסים עם רצועות בורג.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
מצקתמצקת
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1
שים צנצנות אטומות על מתלה ב קנר או סיר ולהוסיף מספיק מים חמים כדי לכסות על ידי 2 אינץ'. (אם יש לך צנצנת מלאה חלקית, לא לעבד אותו. מכסים אותו במכסה ובורג הלהקה, ואז לשמור במקרר.) מביאים לרתיחה מלאה, מכוסה, ואז מרתיחים ג ' לי, מכוסה, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
העברת צנצנות עם מלקחיים שימורים למשטח מצופה מגבת כדי להתקרר. צנצנות יהיה לאטום; אם אתה שומע פינג, זה אומר כי ואקום שנוצר מעל ג ' לי קירור הפך את המכסה קעור. זכור כי אתה יכול או לא יכול להיות בסביבה כדי לשמוע את הפינג. הדבר החשוב הוא לצנצנות בסופו של דבר יש מכסים קעורים. ג ' לי יהיה להתעבות כפי שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
לאחר צנצנות התקררו, 12 עד 24 שעות, לחץ על מרכז כל מכסה כדי לבדוק שזה קעור, ולאחר מכן להסיר את רצועת בורג ולנסות להרים את המכסה עם קצות האצבעות. אם אתה לא יכול, המכסה יש חותם טוב. להחליף את הלהקה בורג. שים את כל צנצנות כי לא אטום כראוי במקרר ולהשתמש בהם קודם (יחד עם צנצנת כי היה מלא רק חלקית).
1
* בדוק את תאריך התפוגה על הפקטין שלך כדי להבטיח רעננות.* אם אתה משתמש צנצנות עם טבעות גומי (עדיין נמכר, אבל לא אושר על ידי USDA), בצע את ההוראות של היצרן.* ג ' לי שומר בצנצנות אטומות במקום חשוך קריר 5 עד 6 חודשים.•אם אתה רוצה לעשות יותר ג ' לי, לא מתכון כפול; לעשות אצווה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
תאריכיםתאריכים