ג'לי קוקוס
ג'לי קוקוס עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התבלינים שלך. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 735 קלוריות. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מאוכלרשת יש 2 אוהדים. אם יש לכם קרם קוקוס, שקיות אבקת ג'לטין, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -18 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך אדיר של 12%. נסו ג'לי פנדן וקוקוס, גליל ג'לי מצה לימון-קוקוס, ו קני קוקוס שוקולד עם ביצי שעועית ג'לי עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
התחל בפריחת הג ' לטין. בקערה קטנה מוסיפים את המים ויוצקים לאט את אבקת הג ' לטין תוך ערבוב טוב עד להטמעה מלאה. הניחו בצד.
בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את קרם הקוקוס והחלב. מערבבים היטב עם מטרפה לאיחוד. מביאים לרתיחה ואז מערבבים פנימה את תערובת הג ' לטין. לאחר התערובת מגיע לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים במשך 2 עד 3 דקות.
ריססו תבנית עוגה מרובעת בגודל 8 על 8 אינץ ' עם מעט ספריי נון-סטיק (זה יעזור להחזיק את הניילון). מרפדים את תבנית העוגה בניילון נצמד (1 גיליון לרוחב 1 דרך וגיליון אחר לכיוון השני, עובד טוב), ומשאיר מספיק סככה כדי שתוכלו להרים את הג ' לי מהתבנית. תנו לתערובת הקוקוס מטרפה אחרונה ושפכו אותה לתבנית המרופדת. מניחים להתקרר מעט לפני שמכניסים אותו למקרר למשך 3 שעות לפחות או למשך הלילה.
להגשה מוציאים את הג ' לי מהתבנית בעזרת הניילון והופכים אותו על קרש חיתוך.
הסר את הניילון וזורק. בעזרת סכין חמה חותכים את הג 'לי לקוביות 1 1/2 אינץ'.
מגישים בקערות קטנות עם נתחי אננס צוננים, מיץ אננס ודובדבני מרשינו.