קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות100
ציון בריאות0
מגזין

ג'לי תפוחים חמוציות וטארט

ג'לי תפוחים חמוציות וטארט
חמוציות וג'לי תפוחים טארט דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-100 מנות. יש קינוח זה 37 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו שיני אדמה, חמוציות, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ג'לי תפוחים חמוציות וטארט, עוגת תפוחים אוכמניות, ו עוגת תפוחים-חמוציות (מתכונים דומים).

הוראות

1
נגב צלחת אפיית זכוכית 8x8x2 אינץ ' עם מטלית לחה. צלחת קו עם לעטוף פלסטיק, לחיצה על לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2
מניחים צלחת קטנה במקפיא.
3
מערבבים הראשון 7 מרכיבים בסיר גדול כבד; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני; מבשלים שנחשפו עד הפרי הוא רך מאוד, ערבוב לעתים קרובות, על 15 דקות. מגניב במקצת. עבודה בקבוצות, תערובת פירה בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
העבר מחית לסיר בינוני כבד. מערבבים בפקטין וציפורן. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני, ומבשלים שנחשפו עד מחית הואעבה מאוד (כמו רסק תפוחים), ערבוב לעתים קרובות, על 50 דקות. (Gelée נעשה כאשר 1/2 כפית מחית הניח על צלחת ג ' ל מקפיא לאחר 1 דקה.)
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
שמיר טרי, מרוטשמיר טרי, מרוט
פקטיןפקטין
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
להעביר מחית למנה מוכנה; החלק העליון.
6
בואו לעמוד 2 שעות בטמפרטורת החדר. כיסוי; chill gelée עד המשרד, על 3 שעות יותר.
1
נגב צלחת אפיית זכוכית 8x8x2 אינץ ' עם מטלית לחה. צלחת קו עם לעטוף פלסטיק, לחיצה על לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2
מניחים צלחת קטנה במקפיא.
3
שלב הראשון 6 מרכיבים בסיר גדול; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל שנחשף עד הפרי הוא רך מאוד, ערבוב לעתים קרובות, על 15 דקות. מגניב במקצת. עבודה בקבוצות, תערובת פירה בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
העבר מחית לסיר בינוני כבד. מערבבים בפקטין. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני, ומבשלים שנחשפו עד מחית הוא עבה מאוד (כמו רסק תפוחים), ערבוב לעתים קרובות, על 50 דקות. (Gelée נעשה כאשר 1/2 כפית מחית הניח על צלחת ג ' ל מקפיא לאחר 1 דקה.) מערבבים מספיק צבע מאכל כדי לקבל צבע ירוק מושך (כ 20 טיפות של ירוק ו 5 טיפות של צהוב).
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
פקטיןפקטין
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
להעביר מחית למנה מוכנה; החלק העליון.
6
בואו לעמוד 2 שעות בטמפרטורת החדר. כיסוי; chill gelée עד המשרד, על 3 שעות יותר.
7
הפוך את שני הג ' לי למשטח העבודה. לקלף פלסטיק.
8
חותכים לריבועים 1 אינץ'.
9
מגלגלים ריבועים בסוכר מבעבע למעיל. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי