קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

ג'מבורי אוכמניות

ג'מבורי אוכמניות
זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו אוכמניות אפוי טוסט צרפתי עם קרמבל Amaretti סירופ מייפל אוכמניות, אוכמניות-מנגו סלט ירקות מעורבים עם אוכמניות-ויניגרט גויאבה, ו אוכמניות אפויות-לחם מטוגן בפקאן עם סירופ אוכמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את ציפוי: בסיר גדול, לשלב 1 & 1/2 כוסות אוכמניות, סוכר מגורען, וסוכר חום. מבשלים על הכיריים על חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן. מערבבים עד שהסוכר משולב, האוכמניות מתחילות להתפוצץ, והתערובת מגיעה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
כָּתֵףכָּתֵף
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
הוסף את תערובת קורנפלור / מים. מערבבים עד התערובת הופכת עבה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
הסר מהחום. מערבבים ב 2 כוסות הנותרים של אוכמניות ואת גרידת לימון.מגניב לטמפרטורת החדר לקרר עד מוכן לשימוש. (תשואות 1 ליטר.) כדי להפוך את הקרום:מחממים תנור ל 163°. חמאה 9x 13x 2 צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
שלב את מרכיבי הקרום. לחץ לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
אופים עד הקרום מתחיל חום קל (כ 15 דקות).מגניב לחדר temperature.To הפוך את המילוי:מקציפים את הקרם לפסגות רכות ולהגדיר aside.In קערה נפרדת, לשלב את גבינת שמנת וממתקים סוכר.מקפלים את הקצפת לתוך תערובת גבינת שמנת עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מורחים את המילוי על קרום מקורר. למעלה עם שכבה דקה (כ 4 כוסות) של מילוי פאי אוכמניות.להכניס למקרר 1 שעה או עד סט.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי אוכמניותמילוי פאי אוכמניות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר