ג'מבורי אוכמניות
זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו אוכמניות אפוי טוסט צרפתי עם קרמבל Amaretti סירופ מייפל אוכמניות, אוכמניות-מנגו סלט ירקות מעורבים עם אוכמניות-ויניגרט גויאבה, ו אוכמניות אפויות-לחם מטוגן בפקאן עם סירופ אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את ציפוי: בסיר גדול, לשלב 1 & 1/2 כוסות אוכמניות, סוכר מגורען, וסוכר חום. מבשלים על הכיריים על חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן. מערבבים עד שהסוכר משולב, האוכמניות מתחילות להתפוצץ, והתערובת מגיעה לרתיחה.
הוסף את תערובת קורנפלור / מים. מערבבים עד התערובת הופכת עבה.
הסר מהחום. מערבבים ב 2 כוסות הנותרים של אוכמניות ואת גרידת לימון.מגניב לטמפרטורת החדר לקרר עד מוכן לשימוש. (תשואות 1 ליטר.) כדי להפוך את הקרום:מחממים תנור ל 163°. חמאה 9x 13x 2 צלחת אפייה.
שלב את מרכיבי הקרום. לחץ לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן.
אופים עד הקרום מתחיל חום קל (כ 15 דקות).מגניב לחדר temperature.To הפוך את המילוי:מקציפים את הקרם לפסגות רכות ולהגדיר aside.In קערה נפרדת, לשלב את גבינת שמנת וממתקים סוכר.מקפלים את הקצפת לתוך תערובת גבינת שמנת עד רק בשילוב.
מורחים את המילוי על קרום מקורר. למעלה עם שכבה דקה (כ 4 כוסות) של מילוי פאי אוכמניות.להכניס למקרר 1 שעה או עד סט.