קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

ג'מבליה של ג' ני

ג'מבליה של ג' ני
Jambalaya של ג'ני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 361 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך בצל, מלח ופלפל, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מכינה פאדג'עם ג' ני והיידי, ממרח המלפפון המפורסם של גברת ג'ני בנדיקט, ו פינוק מקלחת מתוק עבור התוספת החדשה של ג'ני!.

הוראות

1
בחר הגדרה בינונית גבוהה למחבת חשמלית; שמן חום במחבת חמה. מבשלים בצל בשמן עד רך. מערבבים עגבניות, עוף ונקניקיות. מתבלים באבקת שום, רוטב חריף, מלח ופלפל. מערבבים באורז, יוצקים מרק, ומוסיפים שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מכסים מחבת חשמלית. מבשלים ב 300 מעלות F (150 מעלות C) במשך כ 20 עד 25 דקות, או עד אורז הוא מכרז.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)