ג'ני-או הכי טוב אי פעם קציץ בשר
קציץ הבשר הטוב ביותר של ג'ני-או עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 30 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 281 קלוריות. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם קטסופ, מלח, חנות טורקיה ג'ני-או.הודו טחון, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. נסו פסטת חג המולד של ג'ני, ג'ני האולטימטיבי של פאי תפוחים, ו עוגיות השוקולד צ'יפס של ג' ני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות. ממיסים חמאה במחבת קטנה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מעבירים את התערובת לקערה גדולה; מגניב 5 דקות.
מוסיפים לתערובת הבצל הודו, פירורי לחם, ביצה, 1/4 כוס קטסופ, ווסטרשייר, מלח ופלפל; מערבבים היטב. אורזים לתבנית כיכר בגודל 8 על 4 אינץ'.
מורחים הנותרים 1/2 כוס חתוללמעלה.
אופים 50 עד 55 דקות או עד שכבר לא ורוד במרכז והטמפרטורה הפנימית של הכיכר מגיעה ל 165 מעלות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 5 דקות לפני החיתוך.