גאודה, פנצ'טה ופונדו בצל עם כעכים
גאודה, פנקטן ופונדו בצל עם בייגלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 299 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ריזלינג, כמון טחון, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו פונדו גודה, מתכון בייגלה בירה וגודה, ו קערת לחם גודה ובירה פונדו (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בינונית, לבשל את pancetta קצוץ על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהוא פריך, על 8 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את pancetta לצלחת.
יוצקים את כל אבל 1 כף השומן במחבת.
מוסיפים את הבצל הפרוס, מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד שהוא מתרכך, כ 5 דקות.
להוסיף 2 כפות מים למחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הוא השחי קלות, על 5 דקות יותר. מערבבים בכמון ומתבלים את הבצל במלח ופלפל.
בקערה, לזרוק את הגבינה עם הקמח. בסיר בינוני, להביא את היין לרתיחה מעל חום מתון.
מוסיף את הגבינה ב handfuls ומערבבים כל הזמן עד שכל אצווה הוא נמס לחלוטין לפני הוספת יותר. לבשל, ערבוב נמרצות, עד שמנת, על 2 דקות יותר. מערבבים בפנצ ' טה וחצי מהבצל ומתבלים בנדיבות עם פלפל. הציפו את הבצל הנותר על גבי הפונדו והגישו עם כעכים חמים, קוביות לחם שיפון, קורנצ ' ונים וירקות כבושים.