קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גאטאו מישמש Pithiviers

גאטאו מישמש Pithiviers
אם יש לכם שקדים טחונים, משמשים, קמח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Pithiviers, Frangipane-פילו Pithiviers, ו פיסטוק & פטל פיתיווייה.

הוראות

1
מקציפים את החמאה והסוכר בקערה גדולה, ואז מכים את החלמון ביצה. מערבבים את השקדים, קמח וליקר, ומערבבים היטב כדי ממרח להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
( 23)( 23)
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מרדדים חצי מאפה, באמצעות סכין חדה, לחתוך מעגל בקוטר 25 ס " מ (השתמש צלחת ארוחת ערב כמדריך). זה צריך להיות על עובי של 2 x 1 מטבעות.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מרדדים את המאפה שנותר לחתוך עיגול אחר, מעט גדול יותר מאשר הראשון. אם אתה משתמש מאפה מגולגל מוכן, לחתוך מעגל מכל גיליון להקפיא מה שנשאר.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4
מניחים את המעגל הקטן על מגש אפייה העליון עם חצי מילוי שקדים, משאיר גבול 2.5 ס " מ מסביב לקצה.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
מורחים את משמשים מעל, ואז לשים את שאר המילוי על גבי.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
מברשת את הגבול עם ביצה מוכה ולהגדיר את מעגל מאפה הנותרים על גבי, לחיצה על הקצוות בחוזקה יחד.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
7
עם גב של סכין, קווי ציון סביב הקצה החיצוני של המאפה. עכשיו לחץ על החלק האחורי של הסכין 1cm לתוך קצה המאפה במרווחי זמן קבועים כדי לתת מראה מסולסל.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
צחצח את החלק העליון עם ביצה מוכה יותר וציון קווים מעוקלים הקורנים ממרכז המעגל. תיזהר לא לחתוך את הבצק. תרגע ל-20 דקות. הטארט יכול להתבצע קדימה וקפוא בשלב זה או שמר במקרר במשך 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
9
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
אופים במשך 30-35 דקות עד נפוח וזהב. השאר להתקרר על מגש אפייה. כדי זיגוג, להמיס את הריבה במחבת קטנה ולעבור דרך מסננת. לאחר מכן מברשת על המאפה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף