גאטאו מישמש Pithiviers
אם יש לכם שקדים טחונים, משמשים, קמח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Pithiviers, Frangipane-פילו Pithiviers, ו פיסטוק & פטל פיתיווייה.
הוראות
מקציפים את החמאה והסוכר בקערה גדולה, ואז מכים את החלמון ביצה. מערבבים את השקדים, קמח וליקר, ומערבבים היטב כדי ממרח להפיץ.
מרדדים חצי מאפה, באמצעות סכין חדה, לחתוך מעגל בקוטר 25 ס " מ (השתמש צלחת ארוחת ערב כמדריך). זה צריך להיות על עובי של 2 x 1 מטבעות.
מרדדים את המאפה שנותר לחתוך עיגול אחר, מעט גדול יותר מאשר הראשון. אם אתה משתמש מאפה מגולגל מוכן, לחתוך מעגל מכל גיליון להקפיא מה שנשאר.
מניחים את המעגל הקטן על מגש אפייה העליון עם חצי מילוי שקדים, משאיר גבול 2.5 ס " מ מסביב לקצה.
מורחים את משמשים מעל, ואז לשים את שאר המילוי על גבי.
מברשת את הגבול עם ביצה מוכה ולהגדיר את מעגל מאפה הנותרים על גבי, לחיצה על הקצוות בחוזקה יחד.
עם גב של סכין, קווי ציון סביב הקצה החיצוני של המאפה. עכשיו לחץ על החלק האחורי של הסכין 1cm לתוך קצה המאפה במרווחי זמן קבועים כדי לתת מראה מסולסל.
צחצח את החלק העליון עם ביצה מוכה יותר וציון קווים מעוקלים הקורנים ממרכז המעגל. תיזהר לא לחתוך את הבצק. תרגע ל-20 דקות. הטארט יכול להתבצע קדימה וקפוא בשלב זה או שמר במקרר במשך 2 ימים.
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
אופים במשך 30-35 דקות עד נפוח וזהב. השאר להתקרר על מגש אפייה. כדי זיגוג, להמיס את הריבה במחבת קטנה ולעבור דרך מסננת. לאחר מכן מברשת על המאפה.