קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גאלט אפרסק

גאלט אפרסק
גאלט אפרסק יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 318 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, סוכר טורבינדו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: גאלט אפרסק, גאלט אפרסק, ו גאלט אפרסק.

הוראות

1
כדי להפוך את המאפה, לשלב את הקמחים, סוכר מגורען, ומלח במעבד מזון ודופק עד מעורבב. לפזר את החמאה על תערובת הקמח ואת הדופק עד שזה נראה כמו חול צרוד. (לחלופין, לשלב את הקמח, סוכר ומלח בקערה ולעבוד את התערובת עם בלנדר מאפה עד שיש לו מרקם כמו חול. בקערה קטנה או כוס, לטאטא יחד את הביצה 1 ואת החלב עד מעורבב, לשפוך לתוך מעבד מזון או קערה בבת אחת, ואת הדופק או בעדינות לערבב ביד עד הבצק יוצר גוש מחוספס. אל תעבדו יותר מדי על הבצק כדי למנוע קשיחות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
קמח קל משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
3
להעביר את הבצק למשטח המשוריין, ליצור אותו לכדור, ולאחר מכן לשטח לתוך דיסק 1 עד 1 1/2 אינץ ' עבה. אל ללוש אותו! לעטוף אותו בניילון נצמד ולשים במקרר לפחות 1 1/2 עד 2 שעות או עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
כאשר הבצק מקורר היטב, מחממים את התנור ל 191°.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
5
הסר את הבצק מהמקרר ולתת לו להתחמם בטמפרטורת החדר במשך כ 10 דקות. בינתיים, לעשות את המילוי. בקערה קטנה, מערבבים יחד את הסוכר המגורען, הקמח, ואת הקינמון, ערבוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
נייר אורזנייר אורז
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
מניחים את האפרסקים בקערה, מפזרים את תערובת הסוכר מעל, ולזרוק בעדינות. (אם האפרסקים הם טארט, ייתכן שתרצה להוסיף קצתיותר סוכר.)
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
להניח גיליון גדול של נייר קלף על משטח עבודה ולאבק את הקלף עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מניחים את הבצק על הקלף המשוריין ומגלגלים אותו לסיבוב בקוטר של כ -11 אינץ 'ועובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מעבירים את המאפה עם הקלף לסדין אפייה מעוטר או ללא מסגרת גדול מספיק כדי להכיל את עגול המאפה בנוחות. החל 1 עד 1 1/2 אינץ ' מקצה הסיבוב, לסדר את טריזי אפרסק בשכבה אחת במעגלים קונצנטריים, ממשיך עד שתגיע למרכז הסיבוב. מקפלים את הקצוות החיצוניים של המאפה על האפרסקים, יוצרים קפלים חופפים תוך כדי עבודה מסביב למתחם. אם האפרסקים שלך עסיסיים במיוחד, להשאיר את המיץ הנוסף בקערה כך המילוי אינו עולה על גדותיו בתנור.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
10
מברשת את הגבול מאפה עם 1 כף ביצה מוכה ואז מפזרים קלות עם סוכר turbinado.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
11
אופים במשך 50 עד 60 דקות, עד הקרום הוא זהוב המילוי הוא מבעבע. אם galette שלך יש הרבה מיץ, ייתכן שתרצה למקם מחבת שנייה על המדף הנמוך ביותר בתנור מתחת לסדין האפייה כדי לתפוס כל מיצים העולים על גדותיו.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
תן לגלט להתקרר על תבנית האפייה על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
13
חתוך לחתיכות כדי לשרת.