גאלט אפרסק
גאלט אפרסק יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 318 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, סוכר טורבינדו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: גאלט אפרסק, גאלט אפרסק, ו גאלט אפרסק.
הוראות
כדי להפוך את המאפה, לשלב את הקמחים, סוכר מגורען, ומלח במעבד מזון ודופק עד מעורבב. לפזר את החמאה על תערובת הקמח ואת הדופק עד שזה נראה כמו חול צרוד. (לחלופין, לשלב את הקמח, סוכר ומלח בקערה ולעבוד את התערובת עם בלנדר מאפה עד שיש לו מרקם כמו חול. בקערה קטנה או כוס, לטאטא יחד את הביצה 1 ואת החלב עד מעורבב, לשפוך לתוך מעבד מזון או קערה בבת אחת, ואת הדופק או בעדינות לערבב ביד עד הבצק יוצר גוש מחוספס. אל תעבדו יותר מדי על הבצק כדי למנוע קשיחות.
להעביר את הבצק למשטח המשוריין, ליצור אותו לכדור, ולאחר מכן לשטח לתוך דיסק 1 עד 1 1/2 אינץ ' עבה. אל ללוש אותו! לעטוף אותו בניילון נצמד ולשים במקרר לפחות 1 1/2 עד 2 שעות או עד 1 יום.
כאשר הבצק מקורר היטב, מחממים את התנור ל 191°.
הסר את הבצק מהמקרר ולתת לו להתחמם בטמפרטורת החדר במשך כ 10 דקות. בינתיים, לעשות את המילוי. בקערה קטנה, מערבבים יחד את הסוכר המגורען, הקמח, ואת הקינמון, ערבוב היטב.
מניחים את האפרסקים בקערה, מפזרים את תערובת הסוכר מעל, ולזרוק בעדינות. (אם האפרסקים הם טארט, ייתכן שתרצה להוסיף קצתיותר סוכר.)
להניח גיליון גדול של נייר קלף על משטח עבודה ולאבק את הקלף עם קמח.
מניחים את הבצק על הקלף המשוריין ומגלגלים אותו לסיבוב בקוטר של כ -11 אינץ 'ועובי 1/8 אינץ'.
מעבירים את המאפה עם הקלף לסדין אפייה מעוטר או ללא מסגרת גדול מספיק כדי להכיל את עגול המאפה בנוחות. החל 1 עד 1 1/2 אינץ ' מקצה הסיבוב, לסדר את טריזי אפרסק בשכבה אחת במעגלים קונצנטריים, ממשיך עד שתגיע למרכז הסיבוב. מקפלים את הקצוות החיצוניים של המאפה על האפרסקים, יוצרים קפלים חופפים תוך כדי עבודה מסביב למתחם. אם האפרסקים שלך עסיסיים במיוחד, להשאיר את המיץ הנוסף בקערה כך המילוי אינו עולה על גדותיו בתנור.
מברשת את הגבול מאפה עם 1 כף ביצה מוכה ואז מפזרים קלות עם סוכר turbinado.
אופים במשך 50 עד 60 דקות, עד הקרום הוא זהוב המילוי הוא מבעבע. אם galette שלך יש הרבה מיץ, ייתכן שתרצה למקם מחבת שנייה על המדף הנמוך ביותר בתנור מתחת לסדין האפייה כדי לתפוס כל מיצים העולים על גדותיו.
תן לגלט להתקרר על תבנית האפייה על מתלה תיל.