קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גאלט אפרסק

גאלט אפרסק
אם יש לך 8 אפרסקים או, סוכר מגורען, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. מתכונים דומים: גאלט אפרסק, גאלט אפרסק, ו גאלט אפרסק.

הוראות

1
כדי להפוך את המאפה, לשלב את הקמחים, סוכר מגורען, ומלח במעבד מזון ודופק עד מעורבב. לפזר את החמאה על תערובת הקמח ואת הדופק עד שזה נראה כמו חול צרוד. (לחלופין, לשלב את הקמח, סוכר ומלח בקערה ולעבוד את התערובת עם בלנדר מאפה עד שיש לו מרקם כמו חול. בקערה קטנה או כוס, לטאטא יחד את הביצה 1 ואת החלב עד מעורבב, לשפוך לתוך מעבד מזון או קערה בבת אחת, ואת הדופק או בעדינות לערבב ביד עד הבצק יוצר גוש מחוספס. אל תעבדו יותר מדי על הבצק כדי למנוע קשיחות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
קמח קל משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
3
להעביר את הבצק למשטח המשוריין, ליצור אותו לכדור, ולאחר מכן לשטח לתוך דיסק 1 עד 1 1/2 אינץ ' עבה. אל ללוש אותו! לעטוף אותו בניילון נצמד ולשים במקרר לפחות 1 1/2 עד 2 שעות או עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
כאשר הבצק מקורר היטב, מחממים את התנור ל 191°.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר את הבצק מהמקרר ולתת לו להתחמם בטמפרטורת החדר במשך כ 10 דקות. בינתיים, לעשות את המילוי. בקערה קטנה, מערבבים יחד את הסוכר המגורען, הקמח, ואת הקינמון, ערבוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מניחים את האפרסקים בקערה, מפזרים את תערובת הסוכר מעל, ולזרוק בעדינות. (אם האפרסקים הם טארט, ייתכן שתרצה להוסיף קצתיותר סוכר.)
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
להניח גיליון גדול של נייר קלף על משטח עבודה ולאבק את הקלף עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
8
מניחים את הבצק על הקלף המשוריין ומגלגלים אותו לסיבוב בקוטר של כ -11 אינץ 'ועובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מעבירים את המאפה עם הקלף לסדין אפייה מעוטר או ללא מסגרת גדול מספיק כדי להכיל את עגול המאפה בנוחות. החל 1 עד 1 1/2 אינץ ' מקצה הסיבוב, לסדר את טריזי אפרסק בשכבה אחת במעגלים קונצנטריים, ממשיך עד שתגיע למרכז הסיבוב. מקפלים את הקצוות החיצוניים של המאפה על האפרסקים, יוצרים קפלים חופפים תוך כדי עבודה מסביב למתחם. אם האפרסקים שלך עסיסיים במיוחד, להשאיר את המיץ הנוסף בקערה כך המילוי אינו עולה על גדותיו בתנור.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מברשת את הגבול מאפה עם 1 כף ביצה מוכה ואז מפזרים קלות עם סוכר turbinado.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
11
אופים במשך 50 עד 60 דקות, עד הקרום הוא זהוב המילוי הוא מבעבע. אם galette שלך יש הרבה מיץ, ייתכן שתרצה למקם מחבת שנייה על המדף הנמוך ביותר בתנור מתחת לסדין האפייה כדי לתפוס כל מיצים העולים על גדותיו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
תן לגלט להתקרר על תבנית האפייה על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
13
חתוך לחתיכות כדי לשרת.