גאלט משמש-טימין
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, סוכר טורבינדו, ריבת משמש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גאלט משמש-טימין, עגבניית ירושה עם דבש + טימין, ו גאלט אוכמניות עם קרום קורנית טימין (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
0 (יכול להיות או להרחיק) 1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים 79 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק אופים או סוכר דק במיוחד 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק ריבת משמש 907 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) משמשים בשלים מוצקים, מגולענים וחותכים לרבעים 79 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק חמאה צוננת, חתוכה לחתיכות 1 (יכול להיות או להרחיק) 4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8) 2 (חוֹרֶף) עמילן תירס 1 1 קילו קישואים, עלי טימין טריים 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) 1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים 4 (חוֹרֶף) מי קרח 64 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) קמח שיבולת שועל 0 (יכול להיות או להרחיק) (צינור גדול) 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק סוכר turbinado, מחולק 149 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) קמח מאפה מחיטה מלאה