קושיקשה
מוכן ב46 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גאלט קרמל-תפוח

גאלט קרמל-תפוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קרמל תפוח גאלט. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו ציפוי קרמל, ביצה לבנה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 46 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו תפוח קרמל וברי גאלט, ג'ינג'ר קרמל תפוח גאלט, ו עוגת שוקולד וקרמל תפוחים גאלט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף; נייר מעיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
רול בצק לתוך מעגל 13 אינץ ' על קלף מוכן.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4
שלב תפוחים הבא 6 מרכיבים בקערה גדולה; לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מניחים תערובת תפוחים במרכז הבצק, משאיר גבול 3 אינץ ' (תפוחים יהיה נערם גבוה על הבצק). מקפלים קצוות הבצק למרכז, לוחצים בעדינות לאטום (הבצק יכסה רק חלקית תערובת תפוחים).
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
6
שלב מים ביצה לבן; מברשת על קצוות הבצק, ומפזרים galette עם סוכר turbinado.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
7
אופים ב 425 במשך 25 דקות או עד חום זהוב (מילוי עלול לדלוף מעט במהלך הבישול).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
טפטוף עם ציפוי קרמל, ומגישים חמים.
מרכיבים שתצטרך
מים רגיליםמים רגילים