גאלט שזיפים
גאלט שזיף יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא מספק כ 6 מנות . מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר, קמח תירס, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו גאלט שזיפים, גאלט שזיפים, ו גאלט שזיפים (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, חמאה ומלח במעבד מזון; תהליך עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. עם מעבד על, לאט להוסיף מי קרח דרך מצנח מזון, עיבוד רק עד בשילוב (לא ליצור כדור). לחץ על תערובת בעדינות לתוך מעגל 4 אינץ ' על ניילון נצמד. כיסוי וצינה 30 דקות.
קו גיליון אפייה עם נייר קלף; מפזרים נייר עם קמח תירס. לפתוח בצק; לגלגל בצק למעגל 9 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מניחים בצק על תבנית אפייה.
מערבבים שזיפים ועמלת תירס בקערה גדולה, משליכים למעיל.
להוסיף 1/4 כוס ריבה שזיפים; לזרוק היטב מעיל. מסדרים תערובת שזיף על גבי הבצק, ומשאירים גבול 1 1/2 אינץ'. מקפלים קצוות של בצק על תערובת שזיף.
אופים ב 425 במשך 20 דקות.
הסר גאלט מהתנור (לא לכבות את התנור).
מברשת קרום עם 1 כף ריבה שזיפים; מפזרים galette עם סוכר.
אופים ב 425 במשך 20 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב. מגניב במחבת על מתלה תיל 10 דקות לפני ההגשה.