גאלט שקדים-אגס
גאלט אגס שקדים נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 118 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך סוכר, אבקת אפייה, אגסים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אגס שקדים גאלט, אגס, יבש-דובדבן שקדים גאלט, ו גאלט אגס.
הוראות
קמח דופק, סוכר, אבקת אפייה, מלח, וסודה לשתייה במעבד מזון 30 שניות לשלב.
תוסיף חמאה. דופק עד חתיכות חמאה הם בגודל של אפונה.
מוסיפים חלב חמאה ותמצית שקדים; דופק עד שהבצק פשוט מתחבר. טופס בצק לדיסק, לאבק קלות עם קמח. מכסים בניילון נצמד או נייר שעווה ומקררים 1 שעה.
לטאטא ביצה לבן וסוכר ' ממתקים בקערה עד מקציף, על 1 דקה.
מוסיפים שקדים, תמצית חמאה ושקדים.
לקלף אגסים הליבה, ולאחר מכן לחתוך לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'; לזרוק בקערה עם מיץ לימון גרידה.
מחממים תנור עד 204°. אבק קל גיליון נייר קלף עם קמח; מניחים את הבצק על גבי ואבק קל עם קמח; למעלה עם גיליון אחר של קלף ולגלגל את הבצק לעיגול בקוטר של כ -12 אינץ'. לקלף את השכבה העליונה של קלף. הפוך את הבצק על תבנית אפייה מרופדת בגיליון שלישי של קלף. לקצץ סביב קצוות הבצק.
מורחים קרם על בצק, משאירים גבול 1 אינץ'. מסדרים פרוסות אגס במעגלים קונצנטריים על שמנת.
מפזרים סוכר וקינמון. מקפלים קצוות בצק על אגסים, crimping בצק כדי לצרף קצוות של אגסים. לפזר באופן שווה חתיכות חמאה על גבי מילוי.
אופים 20 עד 25 דקות או עד אגסים רכים קרום זהוב. (לכסות את הדף עם גיליון של רדיד אם זה מתחיל להגזים.)
הסר; לכסות את הקצוות של טארט עם נייר.
מטלית חום. זיגוג העליון של אגסים תחת broiler, על 6 אינץ ' מחום, 1 דקה או עד אגסים הם חום זהוב. מגניב על תבנית אפייה 5 דקות.
העברה (על קלף) כדי מתלה להתקרר לחלוטין. אבק עם סוכר של ממתקים.