קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

גאלט שקדים-אגס

גאלט שקדים-אגס
גאלט אגס שקדים נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 118 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך סוכר, אבקת אפייה, אגסים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אגס שקדים גאלט, אגס, יבש-דובדבן שקדים גאלט, ו גאלט אגס.

הוראות

1
קמח דופק, סוכר, אבקת אפייה, מלח, וסודה לשתייה במעבד מזון 30 שניות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
תוסיף חמאה. דופק עד חתיכות חמאה הם בגודל של אפונה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
אפונהאפונה
3
מוסיפים חלב חמאה ותמצית שקדים; דופק עד שהבצק פשוט מתחבר. טופס בצק לדיסק, לאבק קלות עם קמח. מכסים בניילון נצמד או נייר שעווה ומקררים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדיםתמצית שקדים
חלב-חמאהחלב-חמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
נייר שעווהנייר שעווה
1
לטאטא ביצה לבן וסוכר ' ממתקים בקערה עד מקציף, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מוסיפים שקדים, תמצית חמאה ושקדים.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדיםתמצית שקדים
שקדיםשקדים
חמאהחמאה
3
להקציף. להכניס למקרר.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
1
לקלף אגסים הליבה, ולאחר מכן לחתוך לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'; לזרוק בקערה עם מיץ לימון גרידה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
מחממים תנור עד 204°. אבק קל גיליון נייר קלף עם קמח; מניחים את הבצק על גבי ואבק קל עם קמח; למעלה עם גיליון אחר של קלף ולגלגל את הבצק לעיגול בקוטר של כ -12 אינץ'. לקלף את השכבה העליונה של קלף. הפוך את הבצק על תבנית אפייה מרופדת בגיליון שלישי של קלף. לקצץ סביב קצוות הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מורחים קרם על בצק, משאירים גבול 1 אינץ'. מסדרים פרוסות אגס במעגלים קונצנטריים על שמנת.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
קרםקרם
בצקבצק
אגסאגס
3
מפזרים סוכר וקינמון. מקפלים קצוות בצק על אגסים, crimping בצק כדי לצרף קצוות של אגסים. לפזר באופן שווה חתיכות חמאה על גבי מילוי.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
בצקבצק
אגסאגס
סוכרסוכר
4
אופים 20 עד 25 דקות או עד אגסים רכים קרום זהוב. (לכסות את הדף עם גיליון של רדיד אם זה מתחיל להגזים.)
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
הסר; לכסות את הקצוות של טארט עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
מטלית חום. זיגוג העליון של אגסים תחת broiler, על 6 אינץ ' מחום, 1 דקה או עד אגסים הם חום זהוב. מגניב על תבנית אפייה 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
7
העברה (על קלף) כדי מתלה להתקרר לחלוטין. אבק עם סוכר של ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
8
עצמי