תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל קאיין גנאש ולימון ג'לי מלא בונבון שוקולד. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 13 שעות ו-10 דקות. אם יש לך פקטין, פלפל קאיין, קונכיות שוקולד, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו עוגיות אצבע לימון מלאות בגנאש שוקולד לבן, שוקולד גאנש-עוגיות ממולאות, ו שוקולד גאנש-עוגיות ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר בינוני, להביא את השמנת, גלוקוז, קאיין לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחון
סירופ גלוקוז
קרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
יוצקים את השוקולד המריר. מערבבים עד emulsified.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר
3
תוסיף את החמאה. אפשר להתקרר עד 80 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
4
מניחים בשקית מאפה.
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפה
5
צינור כמות קטנה של ג ' לי לימון קר לתוך פגז שוקולד. מקטרת את הגנאש על הג ' לי. אפשר להגדיר לילה במקום קריר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
ג'לי
לימון
6
אטמו את הגנאש עם שוקולד מריר מומס. להכניס למקרר במשך 10 דקות, ואז להוציא את התבנית.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר
7
מערבבים את הפקטין עם הסוכר. בסיר בינוני, להביא את מיץ לימון לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
פקטין
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
8
מוסיפים את תערובת הסוכר והפקטין.
מרכיבים שתצטרך
פקטין
סוכר
9
הוסף את הגלוקוז. מרתיחים עד 225 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
סירופ גלוקוז
10
הסר מהחום ולהוסיף את חומצת לימון. אפשר להתקרר, ולאחר מכן לקרר.