גבינה בגריל מופולטה
Muffuletta גבינה בגריל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 67 גר' של חלבון, 125 גרם של שומן, וסך הכל 1497 קלוריות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך סופרסטה, פלפלים קלויים, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ רציני אוכל יש 84 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. מתכונים דומים: שבת עם רייצ'ל ריי-Muffuletta בסגנון טוסט חזיר וגבינה כריכים, כריך Portabella Muffuletta בגריל, ו Muffuletta בסגנון סטייק ממולא צלע (ממולא בסאלומי, פרובולון וסלט זית).
הוראות
מערבבים זיתים, צלפים, פלפלים, פטרוזיליה, giardiniera, ושום בקערה של מעבד מזון. דופק לקצוץ עד לא חתיכות גדולות מ 1/2 אינץ ' להישאר.
מוסיפים וינגר ושמן זית ומערבבים לשלב. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, לתת סלט זיתים לנוח לילה לפני המשך צעד
עבור הכריך: להמיס שליש חמאה במחבת לא מקל גדול מעל חום בינוני עד הקצפת תת-קבוצות.
מוסיפים שתי פרוסות לחם ומבשלים, מתערבלים מדי פעם, עד חום זהוב חיוור בצד התחתון, על 2 דקות.
העברה ללוח חיתוך קלוי-צד למעלה.
מניחים פרוסת גבינה אחת על גבי פרוסת לחם אחת.
מורחים שכבה של סלט זית על לחם עם כפית, ואז למעלה עם סופרסטה, מורטדלה וקפיקולה, ואחריו פרוסת גבינה שנייה. סגור כריך, עם שני הצדדים קלויים הפונים כלפי פנים.
להמיס עוד חתיכת חמאה במחבת ולהפחית את החום בינוני נמוך.
מוסיפים כריך ומבשלים, מתערבלים מדי פעם, עד עמוק, אפילו חום זהוב, על 5 דקות.
הסר כריך באמצעות מרית מתכת גמישה.
הוסף את שאר החמאה. להחזיר כריך למחבת מבושל בצד למעלה. מתבלים במלח. מבשלים, מתערבלים מדי פעם, עד שהצד השני עמוק, אפילו חום זהוב וגבינה נמס ביסודיות, כ -5 דקות.