גבינה בגריל של שריל עם אגס אסייתי
מתכון זה מספק 30 מנות. עם 47 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם גבינה לבנה, חמאה, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: סלט אגס וארוגולה אסייתי עם גבינת עיזים, קברלס גבינה סופלה עם סלט אגס אנדיב ואסיה, ו גבינת עיזים סלט אגס וסלט סלק עם דבש חרדל ויניגרט.
הוראות
במחבת בינונית, מחממים שמן זית עם 1 כף. חמאה מעל חום בינוני. כאשר החמאה מבעבעת, מוסיפים בצל ואגס ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף משחימים היטב, כ -10 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומניחים בצד להתקרר.
בקערה בינונית, לשלב גבינות. כאשר תערובת בצל-אגס הוא מגניב, מערבבים לתוך גבינות.
למעלה 2 פרוסות לחם עם תערובת גבינה, מרוח אותו באופן שווה על הלחם.
מורחים 2 פרוסות אחרות עם חרדל והופכים על גבי גבינה.
חמאה outsides של כל כריך עם הנותרים 2 כפות. חמאה.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה ומנוסה היטב או מחבת nonstick גדולה וכבדה על חום בינוני לרגע.
מניחים כריכים במחבת ומבשלים עד חום זהוב מתחת, 5 עד 7 דקות. הפוך ומבשל את הצד השני עד שהוא קלוי באותה מידה. לאט ובזהירות זה המפתח. גבינה כנראה תטפטף החוצה, אבל זה בסדר. זה נותן את הכריכים שוליים פריכים נחמדים.