גבינה, ברוקולי ומרק עוף
גבינה, ברוקולי, ומרק עוף נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 463 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך ברוקולי, מזון גבינה מעובד, חצאי חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז הלבן המיידי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. . וזה די טוב. מתכונים דומים: ברוקולי גבינת בירה (ומרק עוף) , מרק גבינה עם עוף וגבינה, ו מרק הגבינה של טי-ג'י-איי-אף..
הוראות
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני. מבשלים את הבצל והעוף במחבת 5 דקות, או עד מיצי עוף לרוץ ברור; לנקז.
מביאים את מרק העוף לרתיחה בסיר גדול, ומערבבים בברוקולי, מזון גבינה מעובד וגבינת צ ' דר.
מערבבים את העוף והבצל. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים באורז, וממשיכים לבשל 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הגבינות נמסות, ברוקולי ואורז הם במכרז.