גבינה הודית ופלפלים אדומים ברוטב תרד ריחני
גבינה הודית ופלפלים אדומים ברוטב תרד ריחני עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 253 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפלים, זנגביל, גבינה הודית עשהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פריכות הודית ריחנית, קציצות יווניות ברוטב עגבניות ריחני עם גבינת פטה, ו מטגן שרימפס עם תבלינים הודיים ריחניים.
הוראות
להניח את paneer, גבינה של חקלאי, או חתיכות טופו בשכבה אחת על גיליון עוגיות מרופדות במגבות נייר ולתת יבש במשך 10 דקות (זה יאפשר להם להחזיק את הצורה שלהם טוב יותר במהלך הבישול).
מחית את התרד והפלפל הירוק יחד במעבד מזון או בבלנדר. פירה צריך להיות בסדר וקטיפתי כמו שאתה יכול לעשות את זה.
מחממים 4 כפות שמן במחבת גדולה, כבדה, לא דביקה על חום בינוני. אבק חתיכות פניר קלות עם קמח ולהוסיף אותם למחבת. מטגנים אותם בקבוצות, מסתובבים ומשליכים אותם עד שהם הופכים זהב אור (כ 2 או 3 דקות לכל אצווה). צפה בזהירות כדי להבטיח כי הם לא לשרוף. קח אותם החוצה ולשים על צלחת ולהניח בצד.
מוסיפים 2 כפות נוספות של שמן לאותו מחבת, יחד עם בצל. מטגנים את הבצל, ערבוב כל הזמן, עד חום (כ 20 דקות).
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ומטגנים במשך 2 דקות נוספות.
מוסיף את turneric ו צ ' ילי ירוק, מערבבים במשך כמה שניות, ולאחר מכן להוסיף את פירה תרד יחד עם 1/2 כוס מים, מלח, פלפלים אדומים מתוקים.
מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים, מכוסה, במשך 2 דקות.
מוסיף את חתיכות פאניר מטוגן, לערבב שוב ביסודיות, ולהמשיך לבשל במשך 2 דקות נוספות. מערבבים בmasala garam.
כאשר מוכן לשרת, חום ביסודיות, אם תרצה, לקפל את הנותרים 2 כפות שמן כדי זיגוג ו לרכך את הרוטב.
ג ' ולי סאני חולקת את הטיפים שלה עם Epicurious: גבינה הודית זמינה בשווקים הודיים רבים. כדי להפוך אותו מאפס: להביא 8 כוסות חלב מלא לרתיחה.
הוסף 3 כפות מיץ לימון ולהפחית את החום. לשמור על נוזל ברתיחה עדינה עד לבן קרד מפריד צהוב מי גבינה, ולאחר מכן להסיר מן החום ויוצקים דרך מסננת מצופה בכותנה. החזק את המסננת מתחת למים קרים ולשטוף את הקמטים, ולאחר מכן לאסוף פינות של cheesecloth יחד לסובב כדי להסיר נוזל עודף. לתלות את הצרור כדי לנקז במשך שעה, ואז למקם אותו על משטח עבודה ולשקול אותו עם חפץ כבד (כגון סיר גדול מלא מים) במשך חצי שעה.
הסר את הגבינה וחתוך את הגבינה לקוביות קטנות. שמור בקירור, שקוע במים, עד הצורך, עד 4 ימים. Garam masala, תערובת תבלין צפון הודית ארומטית הכוללת קינמון וציפורן, זמין באינטרנט ב www.ethnicfoodsco.com.
Reprinted with permission from Classic Indian Vegetarian And Grain Cooking / nby Julie Sahni 1985 William Morrow and Company, Inc.