תמיד כיף שיש עוד מתכון של הודיים, אז תנו הזדמנות ל גבינה הודית ופלפלים אדומים ברוטב תרד ריחני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 253 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח גס, שמן צמחי, פלפלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גבינה הודית ופלפלים אדומים ברוטב תרד ריחני, פריכות הודית ריחנית, ו קציצות יווניות ברוטב עגבניות ריחני עם גבינת פטה.
הוראות
1
להניח את paneer, גבינה של חקלאי, או חתיכות טופו בשכבה אחת על גיליון עוגיות מרופדות במגבות נייר ולתת יבש במשך 10 דקות (זה יאפשר להם להחזיק את הצורה שלהם טוב יותר במהלך הבישול).
מרכיבים שתצטרך
חקלאי גבינה
גליל פירות
Paneer
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
מחית את התרד והפלפל הירוק יחד במעבד מזון או בבלנדר. פירה צריך להיות בסדר וקטיפתי כמו שאתה יכול לעשות את זה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מחממים 4 כפות שמן במחבת גדולה, כבדה, לא דביקה על חום בינוני. אבק חתיכות פניר קלות עם קמח ולהוסיף אותם למחבת. מטגנים אותם בקבוצות, מסתובבים ומשליכים אותם עד שהם הופכים זהב אור (כ 2 או 3 דקות לכל אצווה). צפה בזהירות כדי להבטיח כי הם לא לשרוף. קח אותם החוצה ולשים על צלחת ולהניח בצד.
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים 2 כפות נוספות של שמן לאותו מחבת, יחד עם בצל. מטגנים את הבצל, ערבוב כל הזמן, עד חום (כ 20 דקות).
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ומטגנים במשך 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
6
מוסיף את turneric ו צ ' ילי ירוק, מערבבים במשך כמה שניות, ולאחר מכן להוסיף את פירה תרד יחד עם 1/2 כוס מים, מלח, פלפלים אדומים מתוקים.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים, מכוסה, במשך 2 דקות.
8
מוסיף את חתיכות פאניר מטוגן, לערבב שוב ביסודיות, ולהמשיך לבשל במשך 2 דקות נוספות. מערבבים בmasala garam.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלה
Paneer
9
כאשר מוכן לשרת, חום ביסודיות, אם תרצה, לקפל את הנותרים 2 כפות שמן כדי זיגוג ו לרכך את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
1
* גבינה הודית זמינה בשווקים הודיים רבים. כדי להפוך אותו מאפס: להביא 8 כוסות חלב מלא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חלב מלא או שמנת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
2
הוסף 3 כפות מיץ לימון ולהפחית את החום. לשמור על נוזל ברתיחה עדינה עד לבן קרד מפריד צהוב מי גבינה, ולאחר מכן להסיר מן החום ויוצקים דרך מסננת מצופה בכותנה. החזק את המסננת מתחת למים קרים ולשטוף את הקמטים, ולאחר מכן לאסוף פינות של cheesecloth יחד לסובב כדי להסיר נוזל עודף. לתלות את הצרור כדי לנקז במשך שעה, ואז למקם אותו על משטח עבודה ולשקול אותו עם חפץ כבד (כגון סיר גדול מלא מים) במשך חצי שעה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
1/2 קילו טופו יציב, שבור
גב שומן חזיר
3
הסר את הגבינה וחתוך את הגבינה לקוביות קטנות. שמור בקירור, שקוע במים, עד הצורך, עד 4 ימים.* Garam masala, תערובת תבלין צפון הודית ארומטית הכוללת קינמון וציפורן, זמין באינטרנט ב www.ethnicfoodsco.com.
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הלובנזי צ ' נין בלאן עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.