קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גבינה הודית ופלפלים אדומים ברוטב תרד ריחני

גבינה הודית ופלפלים אדומים ברוטב תרד ריחני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של הודיים, אז תנו הזדמנות ל גבינה הודית ופלפלים אדומים ברוטב תרד ריחני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 253 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח גס, שמן צמחי, פלפלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גבינה הודית ופלפלים אדומים ברוטב תרד ריחני, פריכות הודית ריחנית, ו קציצות יווניות ברוטב עגבניות ריחני עם גבינת פטה.

הוראות

1
להניח את paneer, גבינה של חקלאי, או חתיכות טופו בשכבה אחת על גיליון עוגיות מרופדות במגבות נייר ולתת יבש במשך 10 דקות (זה יאפשר להם להחזיק את הצורה שלהם טוב יותר במהלך הבישול).
מרכיבים שתצטרך
חקלאי גבינהחקלאי גבינה
גליל פירותגליל פירות
PaneerPaneer
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
מחית את התרד והפלפל הירוק יחד במעבד מזון או בבלנדר. פירה צריך להיות בסדר וקטיפתי כמו שאתה יכול לעשות את זה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מחממים 4 כפות שמן במחבת גדולה, כבדה, לא דביקה על חום בינוני. אבק חתיכות פניר קלות עם קמח ולהוסיף אותם למחבת. מטגנים אותם בקבוצות, מסתובבים ומשליכים אותם עד שהם הופכים זהב אור (כ 2 או 3 דקות לכל אצווה). צפה בזהירות כדי להבטיח כי הם לא לשרוף. קח אותם החוצה ולשים על צלחת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
PaneerPaneer
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים 2 כפות נוספות של שמן לאותו מחבת, יחד עם בצל. מטגנים את הבצל, ערבוב כל הזמן, עד חום (כ 20 דקות).
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ומטגנים במשך 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
6
מוסיף את turneric ו צ ' ילי ירוק, מערבבים במשך כמה שניות, ולאחר מכן להוסיף את פירה תרד יחד עם 1/2 כוס מים, מלח, פלפלים אדומים מתוקים.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים, מכוסה, במשך 2 דקות.
8
מוסיף את חתיכות פאניר מטוגן, לערבב שוב ביסודיות, ולהמשיך לבשל במשך 2 דקות נוספות. מערבבים בmasala garam.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
PaneerPaneer
9
כאשר מוכן לשרת, חום ביסודיות, אם תרצה, לקפל את הנותרים 2 כפות שמן כדי זיגוג ו לרכך את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
1
* גבינה הודית זמינה בשווקים הודיים רבים. כדי להפוך אותו מאפס: להביא 8 כוסות חלב מלא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
2
הוסף 3 כפות מיץ לימון ולהפחית את החום. לשמור על נוזל ברתיחה עדינה עד לבן קרד מפריד צהוב מי גבינה, ולאחר מכן להסיר מן החום ויוצקים דרך מסננת מצופה בכותנה. החזק את המסננת מתחת למים קרים ולשטוף את הקמטים, ולאחר מכן לאסוף פינות של cheesecloth יחד לסובב כדי להסיר נוזל עודף. לתלות את הצרור כדי לנקז במשך שעה, ואז למקם אותו על משטח עבודה ולשקול אותו עם חפץ כבד (כגון סיר גדול מלא מים) במשך חצי שעה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
הסר את הגבינה וחתוך את הגבינה לקוביות קטנות. שמור בקירור, שקוע במים, עד הצורך, עד 4 ימים.* Garam masala, תערובת תבלין צפון הודית ארומטית הכוללת קינמון וציפורן, זמין באינטרנט ב www.ethnicfoodsco.com.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
4
Reprinted עם אישור מן קלאסי הודי צמחוני תבואה Cookingby Julie Sahni ©1985 ויליאם מורו ושות', בע " מ
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הלובנזי צ ' נין בלאן עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc
את 2018 לובנזי Chenin Blanc נמשך מתוך תערובת של גפנים מבוגרים, יבשים מגודלים בוש & צעיר, לטפטף גפנים מושקים. צבע הקש העמוק שלה מצביע על רעננות בשל ומורכבות. האף מביא פירות טרופיים & אבן הראשון, מעורר מחשבות של מנדרינה & ליצ ' י. החיך הוא עגול ובשרני, דוחף ליצ ' י קדימה שוב, יחד עם אפרסק לבן, משמש & תפוח ירוק, כל נישא על ידי מגע של חומציות גבוהה. יש בהירות & רמז קל של לחם טרי בכל רחבי. הסיום הוא ארוך, רך & חיבה.