גבינה-טריו ארטישוק ומטבל תרד
גבינה-טריו ארטישוק & תרד לטבול דורש בערך 2 שעות ו -20 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. אם יש לכם תרד, גבינת מוצרלה רזה חלקית, גבינת שמנת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד גם מאוד סביר הר ד ' אובר עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 38%. מתכונים דומים: תרד אבוקדו ומטבל ארטישוק, מטבל ארטישוק בייקון תרד מחבת, ו מטבל סרטן ארטישוק.
הוראות
במחבת גדולה הקפיצו פטריות בחמאה עד שהן רכות.
מוסיפים שום; מבשלים 1 דקה יותר.
בקערה גדולה שלבו את המיונז, גבינת השמנת, 1 כוס גבינת פרמזן ו -3 / 4 כוס גבינת מוצרלה.
מוסיפים את תערובת הפטריות, הארטישוקים, התרד והפלפל האדום.
מעבירים לסיר איטי של 3 קט.
מפזרים את הגבינות הנותרות. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 2-3 שעות או עד לחימום.